proidea.ro catalog online de informatii produse

Instalatie de uscare si umidificare a aerului


Instalatii mecanice   Tehnologie de conditionare a aerului si tehnologie de racire   Instalatie de uscare si umidificare a aerului

Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.

Produs
Dezumidificatoare Soldec
Umidificatoare cu abur Sig Air Handling
Umidificatoare Soldec
Echipamente tip Close Control - Hidros Italia
Dezumidificatoare industriale TFT
Dezumidificatoare industriale Hidros Italia
Dezumidificatoare Sig Air Handling
Dezumidificatoare Aerial
Dezumidificatoare Aerial

Dezumidificare eficienta la cele mai inalte standarde pentru industrie, productie, spatii de stocare. Dezumidificatoarele din seria AD 8 sunt proiectate pentru a veni in intampinarea nevoilor de dezumidificare complexe, in spatii de mari dimensiuni, atingand o performanta de dezumidificare de peste 100 de litri pe zi. Este potrivit pentru industrie si productie, cladiri de aparare civila, spatii de depozitare a materiilor prime si alimentelor etc. Circulatia optima a aerului este asigurata de prezenta a doua ventilatoare axiale. Aceste dezumidificatoare sunt si foarte economice, datorita compresorului rotativ si componentelor tehnologiei BlueDry. Un avantaj foarte important a acestui tip de dezumidificator este faptul ca poate fi operat si la temperaturi scazute, in conditiile prezentei functiei de dezghetare automata prin gaz cald, in plus, este incorporata si o pompa de condens care ajuta la drenajul unei cantitati mari de apa usor si rapid.

Dezumidificatoare si purificatoare Woods Canada
Ventilatoare Heylo
Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.

Stire
2018.10.15    
2018.08.08    
2017.05.26    
2016.05.27    
2015.07.17    
2015.03.26    
2015.01.14    
2014.10.09    
2014.02.03    
2013.08.30    
Alte stiri din categoria de produse
Cuvinte cheie:  dispozitiv  de  umezire  umidifica  tot  umidificatoare  de  aer  si  Instalatie