Accesorii pentru baie RAVAK Accesorii pentru baterii RAVAK Baterii stative pentru chiuvete, Puri Baterie de perete pentru cazi, Puri
 
Baterii RAVAK pentru baie
7 produse

Cerinta de baza pentru proiectarea bateriilor RAVAK este contributia sa la viata de zi cu zi, functionalitatea produsului si durata lunga de viata, bucurandu-va astfel pentru o lunga perioada de timp. Fiecare baterie RAVAK trebuie sa vorbeasca de la sine.

7 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Baterii Schell monocomanda
 
Baterii Schell monocomanda

Baterii monocomanda pentru lavoar Schell PURIS Line, baterii de calitate pentru uz profesional, fabricate integral din alama, instalare pe o singura gaura.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Baterii sanitare HERZ
 
Baterii sanitare HERZ

Baterii sanitare de bucatarie, baterii lavoar, baterii bideu, baterii de cada/dus, baterii, de dus, baterii termostatice, pare de dus, seturi para de dus cu suport perete si furtun flexibil, seturi para de dus cu suport perete glisant si furtun flexibil. Gamele de baterii sanitare HERZ sunt: Infinity, Fresh, Project, Harmony, Stil, Classic, Prestige si Simpaty.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Baterii si accesorii sanitare Franke
 
Baterii si accesorii sanitare Franke

Baterii si accesorii de baie pentru zona hoteliera si rezidentiala, ce combina designul elegant cu durabilitatea mare in exploatare. Aceasta gama formeaza un sistem integrat pentru baile private si publice si include baterii de lavoare, baterii de dus, lavoare, accesorii si sisteme de management al apei.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...