Familie produse:  Corpuri de iluminat Almalux
a_43_d_11_1568187529096_almalux_lighting_logo.jpg Plafoniere pentru iluminat rezidential, comercial si de birou VEM

Produse din aceasta familie

 
Plafoniere seria LED PANEL

Seria PANEL LED este compusa din aparate de iluminat cu grad de protectie IP20 ce pot fi instalate in ambiente cu inaltimi medii si mici, precum cladiri de birouri, depozite, holuri si spatii comune. Apararatele de iluminat pot fi dotate cu balasturi dimabile DALI si senzori de prezenta si intensitate luminoasa, sau cu sisteme de iluminat de siguranta, mentinute si nementinute, cu autonomie de pana la 3 ore.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere seria ROMA LED

Seria ROMA este compusa din aparate de iluminat cu grad de protectie IP20 si IP40 ce pot fi instalate in ambiente cu inaltimi medii si mari, precum cladiri de birouri, depozite, spatii comune. Poate fi dotat cu balasturi dimabile DALI si senzori de prezenta si intensitate luminoasa. Versiunea cu inverter de siguranta asigura functionarea cu flux redus pentru o perioada cuprinsa intre 1-3 ore in situatia lipsei alimentarii cu energie electrica. Bateria se incarca la revenirea alimentarii cu energie electrica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere seria LECCO LED

Seria LECCO LED este compusa din aparate de iluminat cu grad de protectie IP43 ce pot fi instalate in ambiente cu inaltimi medii si mari, precum cladiri de birouri, depozite, spatii comune.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere seria VERONA LED

Seria VERONA LED este compusa din aparate de iluminat cu grad de protectie IP20 sau IP40 ce pot fi instalate in ambiente cu inaltimi medii si mici, precum cladiri de birouri, depozite, holuri si spatii comune. Poate fi dotat cu balasturi dimabile DALI si senzori de prezenta si intensitate luminoasa. Versiunea cu inverter de siguranta asigura functionarea cu flux redus pentru o perioada cuprinsa intre 1-3 ore in situatia lipsei alimentarii cu energie electrica. Bateria se incarca la revenirea alimentarii cu energie electrica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere seria CESENA LED

Seria CESENA LED este compusa din aparate de iluminat cu grad de protectie IP40 ce pot fi instalate in ambiente cu inaltimi medii si mici, precum cladiri de birouri, depozite, holuri si spatii comune. Poate fi dotat cu balasturi dimabile DALI si senzori de prezenta si intensitate luminoasa. Versiunea cu inverter de siguranta asigura functionarea cu flux redus pentru o perioada cuprinsa intre 1-3 ore in situatia lipsei alimentarii cu energie electrica. Bateria se incarca la revenirea alimentarii cu energie electrica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere seria MILANO LED

Seria MILANO este compusa din aparate de iluminat cu grad de protectie IP20 si IP43 ce pot fi instalate in ambiente cu inaltimi medii si mari, precum cladiri de birouri, depozite, spatii comune. Poate fi dotat cu balasturi dimabile DALI si senzori de prezenta si intensitate luminoasa. Versiunea cu inverter de siguranta asigura functionarea cu flux redus pentru o perioada cuprinsa intre 1-3 ore in situatia lipsei alimentarii cu energie electrica. Bateria se incarca la revenirea alimentarii cu energie electrica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere seria OLBIA LED

Seria OLBIA LED este compusa din aparate de iluminat cu grad de protectie IP43 ce pot fi instalate in ambiente cu inaltimi medii si mari, precum cladiri de birouri, depozite, spatii comune.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere seria MESSINA LED

Seria MESSINA este compusa din aparate de iluminat cu grad de protectie IP43. Seria MESSINA UP-DOWN este compusa din aparate de iluminat cu emisie de lumina pe la partea superioara si inferioata, cu grad de protectie IP43 . Pot fi instalate in ambiente cu inaltimi medii si mari, precum cladiri de birouri, depozite, spatii comune.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere seria MESSINA 3R LED

Seria MESSINA 3R este compusa din aparate de iluminat cu grad de protectie IP43 ce pot fi instalate in ambiente cu inaltimi mari, precum hyper-market-uri, depozite, spatii comune, centre comerciale. Aparatul de iluminat este proiectat pentru a fi instalat suspendat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere seria ROUND LED

Plafoniere cu montaj aparent si suspendat, LED si driver TRIDONIC, IP20, pentru iluminat rezidential si comercial.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere seria CYCLONE LED

Plafoniere cu montaj aparent si suspendat, LED si driver TRIDONIC, pentru iluminat rezidential si comercial .

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere seria DISCUS LED

Corpuri fixe pentru iluminat rezidential si comercial cu montaj aparent sau suspendat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere seria MORFI LED

Corpuri fixe pentru iluminat rezidential si comercial cu montaj suspendat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...