Firestone Building Products - Romania<br>Official Sales Representative

Panouri de izolatie PIR Firestone Resista AK ALU-KRAFT pentru acoperis plat

Panourile de izolatie Firestone Resista AK sunt fabricate dintr-o spuma de poliizocianurat cu celule inchise, acoperita pe ambele fete cu o folie de aluminiu multistrat. Ca parte a complexului de etansare a acoperisului Firestone, panourile de izolatie Firestone RESISTA AK ofera o serie de caracteristici si avantaje: potrivit pentru toate sistemele de etansare a acoperisurilor cu un singur strat: elemente de fixare ponderate, cu aderenta completa sau cu fixare mecanica; rezistenta termica remarcabila si rezistenta la compresiune; au acreditari Factory Mutual (FM) si ACERMI.

  • rezistenta termica remarcabila
  • rezistenta la compresiune
  • potrivit pentru toate sistemele de etansare a acoperisurilor cu un singur strat

Documente

Alte produse ale companiei
Sisteme hidroizolante pentru acoperisuri plate Firestone EPDM RubberGard Sisteme hidroizolante din cauciuc pentru acoperisuri plate Firestone EPDM RubberCover
 
Sisteme de hidroizolatie acoperisuri Firestone
2 produse

Utilizarea membranelor EPDM la constructia sau renovarea acoperisurilor cu inclinare redusa a crescut in mod semnificativ datorita capacitatii acestora de a indeplini inaltele criterii de performanta cerute de standardele moderne din domeniul constructiilor. Sistemele de etansare a acoperisului Firestone EPDM RubberGard sunt concepute pentru acoperisuri plate sau usor inclinate ale cladirilor comerciale si industriale. Firestone EPDM RubberCover este special conceput pentru etansarea unor acoperisuri rezidentiale mici, cum ar fi cele pe verande, copertine, extensii, garaje, console, acoperisuri de gradina si jgheaburi. Firestone UltraPly TPO este o membrana din poliolefina termoplastica (FPO) pentru acoperisurile plate ale cladirilor comerciale si industriale, unde este necesara o culoare mai deschisa.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem EPDM de etansare a fatadelor Firestone Giscolene™ F EPDM
 
Sistem de etansare a fatadelor Firestone Giscolene™ F EPDM

Este o banda de membrana EPDM utilizata pentru a etansa fatadele, in jurul ramei ferestrelor sau in spatele diferitelor tipuri de armaturi. Giscolene F EPDM poate fi de asemenea utilizata ca banda izolatoare care intersecteaza peretii ziditi pentru a impiedica patrunderea apei subterane in pereti sau pentru a conduce apa de ploaie din peretii cu cavitati, atat la cladirile comerciale, cat si la cele rezidentiale. Firestone Building Products ofera o gama completa de accesorii care permit instalarea Giscolene F EPDM pe o varietate de suprafete.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Folie izolatoare Firestone PondEasy EPDM
 
Membrana impermeabila din cauciuc Firestone PondEasy EPDM

Firestone PondEasy EPDAM este o membrana usoara, ceea ce face posibila pozitionarea usoara si este disponibila intr-o varietate de dimensiuni de pana la 15 m latime si 60 m lungime. Nu sunt necesare instrumente sau abilitati speciale pentru instalarea membranei.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Geomembrana Firestone GeoSmart EPDM
 
Geomembrana Firestone GeoSmart EPDM

Cu latimi intre 3 si 15 m si grosime de 1,0 mm pentru etanseizarea amenajarilor acvatice precum iazuri, lacuri, lagune, cascade, cursuri de rau etc. Membrana EPDM Firestone GeoSmart reprezinta o solutie optima pentru acoperirea silozurilor, protejand furajele de patrunderea aerului si a apei, pastrandu-le, in acelasi timp, valoarea nutritiva. Durabilitatea exceptionala a membranei face ca aceasta sa poate fi refolosita mai multi ani la rand.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Membrana din poliolefina termoplastica pentru acoperisuri plate Firestone UltraPly TPO
 
Membrana din poliolefina termoplastica pentru acoperisuri plate Firestone UltraPly TPO

Firestone UltraPly TPO este o membrana din poliolefina termoplastica (FPO) pentru acoperisurile plate ale cladirilor comerciale si industriale, unde este necesara o culoare mai deschisa. De asemenea, este adecvata in special pentru sisteme de acoperisuri verzi extensive si/sau pentru instalatii fotovoltaice. Cu gama UltraPly TPO, Firestone ofera o gama completa de sisteme de etansare de inalta performanta. Dezvoltata la mijlocul anilor '90, aceasta membrana de etansare termoplastica este in prezent sistemul de etansare comerciala in cea mai rapida crestere. Datorita numeroaselor caracteristici si avantaje atat in ceea ce priveste performanta, cat si instalarea, un numar din ce in ce mai mare de arhitecti si manageri de proiect recomanda Firestone UltraPly TPO pentru etansarea acoperisurilor comerciale si industriale. Firestone UltraPly TPO, solutia de impermeabilizare in culori deschise.

BIM
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Izolatie din polistiren
Izolatie din polistiren
Adeziv pentru termoizolatii
Adeziv pentru termoizolatii
Izolatie din vata minerala bazaltica
Izolatie din vata minerala bazaltica
Element de fixare pentru izolatii
Element de fixare pentru izolatii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...