a_53_d_29_1314622398901_fabryo_logo130.jpg Vopsele pentru lemn si metal

Vopselele pentru lemn cuprind gama de produse ROST Satin si Bronzalchid, emailurile acrilice si alchidice Savana si vopseaaua semilucioasa Ekonomic.

Produse din aceasta familie

 
Savana email alchidic superlucios, pentru interior si exterior, cu Teflon®

Emailurile Savana cu Teflon® pot fi folosite atat pentru suprafete de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber pe o varietate de suporturi: metal, lemn, zidarie. Protectia si decorarea structurilor metalice, a suprafetelor din lemn sau a zidariei. Beneficiile principale sunt rezistenta la patare si intemperii, culoare rezistenta in timp, luciu desosebit al culorii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Savana email acrilic, pe baza de apa, pentru exterior si interior

Emailul acrilic Savana pe baza de apa este un produs fara mirosul specific de „diluant”, fiind recomandat pentru folosirea in spatii de locuit (inclusiv camere de copii), spatii publice, hoteluri, scoli, spitale, birouri. Finisare decorativa si de protectie la exterior si interior pentru tamplarie din lemn (ferestre, rame de usi si ferestre, obloane, mobilier de gradina si alte elemente din lemn), elemente din PVC, suprafete metalice (feroase si neferoase) grunduite (ex. calorifere), suprafete acoperite cu vopsele alchidice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Ekonomic vopsea alchidica, fina, semilucioasa

Protectia si decorarea structurilor metalice, a suprafetelor din lemn sau a zidariei. Se poate aplica atat la interior, cat si la exterior. Beneficiile principale sunt aderenta excelenta la suport, rezistenta la uzura si intemperii si finisare satinata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Rost Satin email alchidic lucios

Protectia si decorarea structurilor metalice, a suprafetelor din lemn sau a zidariei. Se poate aplica atat la interior, cat si la exterior. Beneficiile principale sunt aderenta excelenta la suport, rezistenta la uzura si intemperii si finisare uniforma si aspect profesional.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Rost Bronzalchid 3 in 1

Protectia si decorarea suprafetelor metalice interioare si exterioare, exploatate in conditii neagresive sau slab agresive (usi metalice, garduri, mobilier de gradina, acoperisuri, structuri metalice, dispozitive electrice, masini agricole). Beneficiile principale sunt inhibitor de coroziune, grund de protectie si strat decorativ cu aspect „lovitura de ciocan”.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Fabryo Corporation Srl
Produce vopsele lavabile, amorse, emailuri, lacuri, grunduri si tencuieli decorative
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Fabryo Corporation Srl

Alte produse ale companiei

 
Vopsele Fabryo pentru zidarie interioara
8 produse

Vopsele superlavabile si lavabile pentru interioare, sub marcile Savana si Innenweiss.

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Savana Kids vopsea superlavabila, colorata, pentru interior, cu Teflon®

Prezinta rezistenta superioara la patare si o durata lunga de viata. Astfel, peretii murdariti pot fi curatati usor, fara a fi nevoie de revopsire. Savana Kids nu emite substante nocive, fiind alegerea ideala pentru spatiile de joaca si odihna ale celor mici, si nu numai. Vopseaua este disponibila in sapte nuante pastelate, inspirate de povestile copilariei, care au un impact pozitiv asupra dezvoltarii creativitatii si imaginatiei. Utilizare: finisare decorativa si de protectie a peretilor interiori (glet, gips carton, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Se livreaza in culori gata preparate. Beneficiile principale sunt: rezistenta la murdarire, culori rezistente in timp, formula speciala pentru camera copilului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Savana vopsea superlavabila, superalba, pentru interior, cu Teflon®

Savana cu Teflon® este o vopsea super-lavabila cu performante unice: rezista la patare, are o putere superioara de acoperire si permite „respiratia” peretilor. Utilizare: finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Se poate nuanta folosind coloranti Savana. Se poate reacoperi cu alte vopsele lavabile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Savana vopsea superlavabila, superalba, pentru baie si bucatarie, cu Teflon®

Vopsea superlavabila special conceputa pentru spatiile cu umiditate mare, impreuna cu Savana solutie antimucegai de profunzime si Savana amorsa pentru pereti formeaza un sistem antimucegai eficient. Datorita formulei sale unice, pe langa rezistenta la patare si murdarire asigura si protectie impotriva aparitiei mucegaiului. Utilizare: finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Se recomanda in special pentru spatiile cu umiditate mare (baie si bucatarie). Se poate reacoperi cu alte vopsele lavabile. Beneficiile principale sunt: rezistenta la patare si murdarire, putere superioara de acoperire, previne aparitia mucegaiului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Savana vopsea superlavabila, superalba, pentru interior

Finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Se poate nuanta folosind coloranti Savana. Beneficiile principale sunt: puterea superioara de acoperire, aderenta foarte buna la suport, aplicarea usoara.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Vopsea email, strat anticoroziv
Vopsea email, strat anticoroziv
Grund, grund anticoroziune
Grund, grund anticoroziune
Structura de otel, sistem hala
Structura de otel, sistem hala
Gard
Gard
Diluant, pasta de colorat vopsea
Diluant, pasta de colorat vopsea

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...