a_53_d_29_1314622398901_fabryo_logo130.jpg Tencuieli de finisaj Fabryo

Produsele sunt avizate de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii. Cuprinde gama de vopsele Savana tencuiala decorativa structurata Acvastop, Savana vopsea decorativa structurata Acvastop si Savana tencuiala de cuart colorat.

Produse din aceasta familie

 
Savana tencuiala decorativa structurata Acvastop

Datorita efectului Acvastop, tencuiala Savana respinge apa, protejand astfel suprafata impotriva umezelii si a murdariei. Totodata, formula sa permite “respiratia” peretului, crescand rezistenta sa in timp. Noua tencuiala Savana Acvastop este disponibila intr-o gama de peste 180 de nuante. Finisarea decorativa si de protectie a peretilor exteriori si interiori (sisteme termoizolante, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Disponibila in urmatoarele granulatii: 1,5 mm; 2 mm; 2,5 mm; MD 1,5 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Savana vopsea decorativa structurata Acvastop

Finisarea decorativa si de protectie a peretilor exteriori si interiori (sisteme termoizolante, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Beneficiile principale sunt: respinge apa, permite respiratia peretelui, rezista la factorii de mediu.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Savana tencuiala de cuart colorat

Finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori (gips carton, tencuiala finisata cu gleturi minerale de ipsos, var etc). Se recomanda pentru suprafete verticale puternic solicitate (casa scarilor, coridoare etc). Gama culori: cartela cu 36 nuante (poate fi extinsa, in functie de comanda). Produsul se utilizeaza doar la interior. Beneficiile principale sunt: rezistenta la apa, aplicarea usoara, durabilitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Fabryo Corporation Srl
Produce vopsele lavabile, amorse, emailuri, lacuri, grunduri si tencuieli decorative
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Fabryo Corporation Srl

Alte produse ale companiei

 
Vopsele Fabryo pentru zidarie interioara
8 produse

Vopsele superlavabile si lavabile pentru interioare, sub marcile Savana si Innenweiss.

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Savana Kids vopsea superlavabila, colorata, pentru interior, cu Teflon®

Prezinta rezistenta superioara la patare si o durata lunga de viata. Astfel, peretii murdariti pot fi curatati usor, fara a fi nevoie de revopsire. Savana Kids nu emite substante nocive, fiind alegerea ideala pentru spatiile de joaca si odihna ale celor mici, si nu numai. Vopseaua este disponibila in sapte nuante pastelate, inspirate de povestile copilariei, care au un impact pozitiv asupra dezvoltarii creativitatii si imaginatiei. Utilizare: finisare decorativa si de protectie a peretilor interiori (glet, gips carton, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Se livreaza in culori gata preparate. Beneficiile principale sunt: rezistenta la murdarire, culori rezistente in timp, formula speciala pentru camera copilului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Savana vopsea superlavabila, superalba, pentru interior, cu Teflon®

Savana cu Teflon® este o vopsea super-lavabila cu performante unice: rezista la patare, are o putere superioara de acoperire si permite „respiratia” peretilor. Utilizare: finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Se poate nuanta folosind coloranti Savana. Se poate reacoperi cu alte vopsele lavabile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Savana vopsea superlavabila, superalba, pentru baie si bucatarie, cu Teflon®

Vopsea superlavabila special conceputa pentru spatiile cu umiditate mare, impreuna cu Savana solutie antimucegai de profunzime si Savana amorsa pentru pereti formeaza un sistem antimucegai eficient. Datorita formulei sale unice, pe langa rezistenta la patare si murdarire asigura si protectie impotriva aparitiei mucegaiului. Utilizare: finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Se recomanda in special pentru spatiile cu umiditate mare (baie si bucatarie). Se poate reacoperi cu alte vopsele lavabile. Beneficiile principale sunt: rezistenta la patare si murdarire, putere superioara de acoperire, previne aparitia mucegaiului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Savana vopsea superlavabila, superalba, pentru interior

Finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Se poate nuanta folosind coloranti Savana. Beneficiile principale sunt: puterea superioara de acoperire, aderenta foarte buna la suport, aplicarea usoara.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Tencuiala de finisaj
Tencuiala de finisaj
Sistem de termoizolatie
Sistem de termoizolatie
Amorsa, grund
Amorsa, grund
Profil, plasa pentru tencuiala
Profil, plasa pentru tencuiala
Zidarie portanta si neportanta
Zidarie portanta si neportanta

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...