proidea.ro catalog online de informatii produse

Romtherm 2019 - Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. noiembrie 02.

14-17 martie 2019, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in Pavilionul B2

Spre website-ul evenimentului

Romtherm reprezinta platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniu, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori si utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

Romtherm se va desfasura in 2019 intr-unul din cele mai moderne spatii expozitionale ale Romexpo – Pavilionul B2! Avand un design inovator, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Ca in fiecare an, Romtherm a prilejuit intalnirea celor mai importante firme care produc, distribuie si importa branduri de renume mondial, sisteme performante, elemente de ultima generatie si tehnologii nou introduse pe piata.

Profilul expozantului: Producatori si importatori de aparatura pentru instalatii de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatii de alimentare cu gaze, instalatii tehnologice, instalatii termice, de incalzire, instalatii de ventilare, climatizare, frigorifice, produse si instalatii cu rol in securitatea la incendiu, asociatii de profil.

Romtherm, Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, va avea loc intre 14-17 martie 2019, in aceeasi perioada cu: Construct-Ambient Expo – Targ intermational de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, Mobila Expo – Targ de mobila cu vanzare, Modexpo I – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinerie, accesorii, Expo Flowers & Garden – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, si Antique Market – Targ de obiecte de arta si Antichitati.

Tematica Romtherm 2019
  • Instalatii de alimentare cu apa, sanitare si canalizare
  • Instalatii de alimentare cu gaz
  • Instalatii tehnologice
  • Instalatii termice, de incalzire
  • Instalatii de ventilare, climatizare, frigorifice
  • Activitate Generala.
Formular de participare
Bilete online

Program de vizitare:
14-16 martie 2019 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
17 martie 2019 (duminica): intre 10.00-16.00.
Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita
Parcare: 5 lei/ora.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei ROMEXPO SA sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011465 Bucuresti, Bucuresti, b-dul Marasti nr. 65-67
Telefon: +40 21 207 7000
Fax: +40 21 207 7070
E-mail:
Web: www.romexpo.ro
   
   
   
   
   
ROMEXPO SA este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul clientilor sai. Manifestarile expozitionale organizate se adreseaza specialistilor, dar si publicului larg, abordand urmatoarele domenii principale: agricultura, industria prelucratoare, constructii, hoteluri si restaurante, turism, invatamant si formare profesionala, sanatate si asistenta sociala, gestiunea deseurilor, activitati sportive, recreative si distractive, activitati de infrumusetare si ingrijire corporala.
Denumiri marca: CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, BIFE, ROMHOTEL
Stire
Centralele si sistemele de ventilatie marca Blauberg
2019.03.04    
Cuvinte cheie:  romexpo  romtherm  2019  bucuresti  expozitie  expo  internationala  instalatie  instalatii  echipament  echipamente  incalzire  racire  conditionare  aer  aerului