proidea.ro catalog online de informatii produse

Conferinta "Construct Ambient", avand tema principala "De la Design la Constructie"


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2019. februarie 28.

15 martie 2019 la Romexpo, interval orar: 11:00-14:00

Romexpo, Dizainar si Revista Atelierul organizeaza pe 15 martie 2019, in cadrul Targului "Construct – Ambient Expo", Conferinta "Construct Ambient", avand tema principala "De la Design la Constructie".

Data: 15 martie 2019
Interval orar: 11:00-14:00
Loc desfasurare: Sala Madgearu, Pavilion B3, Romexpo
Tema: De la Design la Constructie (Prima Editie)
Acces: gratuit.

Pentru inscrieri transmiteti un e-mail cu numele la adresa: ioana.jianu@romexpo.ro, pana la data 11 martie 2019.

Public vizat: arhitecti, constructori, designeri, artisti, studenti la arhitectura, arte vizuale, antreprenori, reprezentanti ai institutiilor de stat.

Conferinta "Construct Ambient" isi va deschide portile pentru prima data, in cadrul celei de-a doua zi a Targului Construct – Ambient Expo. Tema principala pe care o are aceasta conferinta este "De la Design la Constructie", unde 8 speakeri, cu o experienta vasta in domeniu, vor dezbate un subiect de actualitate: "Proiectul de cladire rezidentiala."

Conferinta De la Design la Constructie

Agenda conferintei:
 • Panel arhitectura:
  • Proiectare arhitecturala
  • Proiectare structurala
  • Smart Home (instalatii)
  • Constructie

 • Panel design interior:
  • Proiectare design interior
  • Constructii de finisaje.
Organizatori:
Romexpo este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti. Romexpo organizeaza anual peste 40 de targuri, expozitii si saloane comerciale cu participare internationala si ofera partenerilor sai o gama completa de servicii www.romexpo.ro

Dizainar este magazinul de design romanesc ce si-a propus sa puna pe picioare o piata vibranta de produs si concept autohtona, capabila sa concureze la standarde internationale. Dizainar ofera o gama larga de produse si servicii de design, devenind astfel un hub, o platforma ce conecteaza creatorul, producatorul si utilizatorul final. in magazinul Dizainar si pe site-ul www.dizainar.ro veti gasi o selectie de peste 400 de produse de serie ale designerilor romani, unii dintre ei premiati international.

Revista Atelierul este o platforma activa de prezentare online si offline a industriilor creative si culturale din Romania si din strainatate. Cu un numar de peste 7 milioane de cititori, in cei 9 ani de activitate au realizat un content de peste 2900 de articole, au promovat peste 1.800 de artisti si designeri de produs. Revista Atelierul este un proiect al Asociatiei Atelierul de Creatie, si din februarie 2018 este membra a retelei internationale N.I.C.E Network for Innovation in Culture and Creativity in Europe. Revista Atelierul este un partener media viabil la peste 1000 de evenimente de profil nationale si internationale www.revista-atelierul.ro


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei ROMEXPO SA sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011465 Bucuresti, Bucuresti, b-dul Marasti nr. 65-67
Telefon: +40 21 207 7000
Fax: +40 21 207 7070
E-mail:
Web: www.romexpo.ro
Ioana Jianu  
  +40 75 804 4591
   
   
   
ROMEXPO SA este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul clientilor sai. Manifestarile expozitionale organizate se adreseaza specialistilor, dar si publicului larg, abordand urmatoarele domenii principale: agricultura, industria prelucratoare, constructii, hoteluri si restaurante, turism, invatamant si formare profesionala, sanatate si asistenta sociala, gestiunea deseurilor, activitati sportive, recreative si distractive, activitati de infrumusetare si ingrijire corporala.
Denumiri marca: CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, BIFE, ROMHOTEL
Cuvinte cheie:  romex  conferinta  conferinte  design  constructie  arhitect  arhitectura  ambient  construct  expo  2019