proidea.ro catalog online de informatii produse

BIFE-SIM 2019 – o incursiune in fascinanta lume a mobilei!


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2019. august 13.

12-15 septembrie 2019 – Targ international de mobila, echipamente si accesorii

Romexpo, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) organizeaza, in perioada 12-15 septembrie 2019, in Pavilioanele B1 si B2, cea de-a XXVIII-a editie a BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo sustine producatorii romani si importatorii si le asigura o platforma de expunere organizata la standarde internationale, un spatiu unde timp de patru zile acestia isi prezinta produsele si serviciile direct celor interesati sa le achizitioneze.

BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei romanesti si aduce in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si ultimele concepte si tendinte.

In 2018, BIFE-SIM a adunat aproximativ 14.000 de vizitatori si 270 expozanti din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Elvetia si Turcia, pe o suprafata expozitionala de 27.221 de metri patrati.

BIFE-SIM 12-15 septembrie 2019 – Targ international de mobila, echipamente si accesorii

Ce isi propune BIFE-SIM in 2019?
BIFE-SIM dispune de o sectorizare bine definita, menita sa puna in valoare toti jucatorii de pe piata de mobila romaneasca sau internationala. Asadar, targul isi asteapta expozantii cu sectoarele:
  • Salonul Clasic
  • Salonul Design
  • Salonul Confort
  • Salonul Bucatarii
  • Salonul Decoratiuni si Corpuri de Iluminat
  • Salonul Echipamente, Masini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii.
Avand in vedere interesul crescut manifestat de vizitatori in ultimii ani pentru industria mobilei si piata in continua dezvoltare, organizatorii estimeaza ca BIFE-SIM 2019 va atrage aproximativ 15.000 de vizitatori.

Ca o noutate, la BIFE-SIM 2019 isi pot permite sa participe si firmele mai mici, prin accesarea Programului de sustinere a internationalizarii operatorilor economici romani, cu finantare de la bugetul de stat. Acestia pot beneficia de sustinere financiara de 25.000 de lei pentru participarea la expozitie.

Participarea internationala devenita deja traditie la BIFE-SIM arata ca eforturile firmelor romanesti din ultimii ani de a se pozitiona corect pe piata externa si eforturile Romexpo si APMR, ca si co-organizatori, de a pregati un eveniment comparabil cu cele din afara granitelor, au dat rezultate. La editia de anul acesta a BIFE-SIM estimam participarea a peste 225 de firme, targul contribuind an de an la construirea de parteneriate trainice intre expozantii romani si cei straini, reprezentand punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes.

BIFE-SIM 12-15 septembrie 2019 – Targ international de mobila, echipamente si accesorii

BIFE-SIM 2019 nu este doar locul unde calitatea, varietatea si ingeniozitatea mobilierului isi dau intalnire, ci si locul de desfasurare a multor evenimente conexe concretizate in demonstratii de prelucrare a lemnului, simulari de design interior, conferinte si seminarii precum Conferinta de Design, Concursul National de Design editia a XVII-a, tombole cu premii pentru vizitatorii specialisti si publicul larg!

BIFE-SIM 2019 se desfasoara in acelasi timp cu cea de-a XXVI-a editie Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati, organizat in Pavilioanele C1 si C2.

Program de vizitare
12-15 septembrie 2019: intre 10.00-18.00

Acces BIFE-SIM:
Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi
Cost parcare: 5 lei/ora
Acces Antique Market: gratuit.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.
 

Firma
Sediu: RO-011465 Bucuresti, Bucuresti, b-dul Marasti nr. 65-67
Telefon: +40 21 207 7000
Fax: +40 21 207 7070
E-mail:
Web: www.romexpo.ro
Web: www.bife-sim.ro
Informatii
   
Irina Topciu
coordonator proiect  
   
   
ROMEXPO SA este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul clientilor sai. Manifestarile expozitionale organizate se adreseaza specialistilor, dar si publicului larg, abordand urmatoarele domenii principale: agricultura, industria prelucratoare, constructii, hoteluri si restaurante, turism, invatamant si formare profesionala, sanatate si asistenta sociala, gestiunea deseurilor, activitati sportive, recreative si distractive, activitati de infrumusetare si ingrijire corporala.
Denumiri marca: CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, BIFE, ROMHOTEL
Cuvinte cheie:  romexpo  bife  sim  2019  mobila  mobilier  targ  international  echipament  erchioamente  accesoriu  accesorii  romexpo