proidea.ro catalog online de informatii produse

Sisteme de Certificare pentru Cladiri Verzi 2019 (LEED, BREEAM, DGNB, HQE)


2019. aprilie 05.

Luni 30 Septembrie 2019, 09:30-17:00, la Sediul RoGBC, Strada Argentina, Nr. 43, Bucuresti

Luni 30 Septembrie 2019, 09:30-17:00, la Sediul RoGBC, Strada Argentina, Nr. 43, Bucuresti.
Acest curs este obligatoriu pentru cei care doresc sa obtina certificatul "Green Building Professional".

Un curs de o zi pentru a explica si pentru a pregati participantii cu privire la sistemele internationale de certificare ecologica pentru cladiri. Participantii vor invata despre instrumentele de evaluare si certificare pentru constructii recunoscute pe plan international, care sunt tot mai solicitate de investitori, dezvoltatori si proprietarii cladirilor.

Agenda:
9:00 am - Cafea & inregistrare
9:30 am - 5:00 pm - Training.

Preturile acestui curs sunt:
Membru RoGBC - 150 RON
Non-member RoGBC - 200 RON
Student - 80 RON.

Sisteme de Certificare pentru Cladiri Verzi 2019 (LEED, BREEAM, DGNB, HQE)

Pentru a va inregistra si pentru a vedea lista de reduceri pentru intregul program, accesati aceasta pagina. Daca doriti sa participati la acest curs, va rugam sa completati formularul de inregistrare si sa il trimiteti la training@rogbc.org.

Trainer: Elena Rastei
Activist de mediu si specialist in sustenabilitate cu peste opt ani de experienta in implementarea sistemelor de certificare pentru cladiri verzi atat la nivel national cat si international precum LEED si BREEAM. Elena este coordonatorul tehnic pentru certificarea nationala GREEN HOMES in cadrul careia au fost certificate sau sunt in curs de certificare peste 5800 de locuinte.

Este autor al mai multor articole si ghiduri pe tematica "cladirilor verzi", gestionarea durabila a deseurilor, economie circulara si energie curata; a conferentiat doi ani in cadrul programului "Urbanism Sustenabil", la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca; a participat ca organizator si conferentiar la o serie de evenimente pe teme precum economia circulara, biodeseuri, energie, minerit urban si biomimetica. Studiile sale includ programe masterale interdisciplinare in protectia mediului, inginerie si arhitectura. Este pasionata de downshifting si economie colaborativa.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a asociatiei RoGBC - Romania Green Building Council sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011753 sector 1, Bucuresti, str. Argentina nr. 43
Mobil: +40 73 818 2421
E-mail:
Web: www.rogbc.org/ro
Monica Ardeleanu
director executiv +40 72 394 5248
Serviciu informatii training
   
RoGBC - Romania Green Building Council este o asociatie non-profit, apolitica, formata din organizatii active in toata tara. Promoveaza responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica pe durata ciclului de viata a unei cladiri (de la faza de design, constructie pana la operare si de construire).
Denumiri marca: RoGBC
Cuvinte cheie:  sistem  sisteme  cladire  cladiri  verde  verzi  2019