proidea.ro catalog online de informatii produse

Sisteme de Certificare pentru Cladiri Verzi (LEED, BREEAM, DGNB, HQE) - Decembrie 2018


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. octombrie 31.

Vineri, 7 decembrie 2018, 09:30-17:00, la Sediul RoGBC, Strada Argentina, Nr. 43, Bucuresti

Locatie: Sediul RoGBC, Strada Argentina, Nr. 43, Bucuresti
Incepand cu data de: Vineri, 7 decembrie 2018, 09:30
Pana la data de: Vineri, 7 decembrie 2018, 17:00

Acest curs este obligatoriu pentru cei care doresc sa obtina certificatul "Green Building Professional".
Un curs de o zi pentru a explica si pentru a pregati participantii cu privire la sistemele internationale de certificare ecologica pentru cladiri. Participantii vor invata despre instrumentele de evaluare si certificare pentru constructii recunoscute pe plan international, care sunt tot mai solicitate de investitori, dezvoltatori si proprietarii cladirilor.

Agenda:
  • 9:00 am - Cafea & inregistrare
  • 9:30 am - 5:00 pm - Training
Preturile acestui curs sunt:
  • Membru RoGBC - 150 RON
  • Non-member RoGBC - 200 RON
Pentru inregistrare este necesar sa completati acest formular si sa il trimiteti la training@rogbc.org

Traineri: Elena Rastei
Activist de mediu si specialist in sustenabilitate cu peste opt ani de experienta in implementarea sistemelor de certificare pentru cladiri verzi atat la nivel national cat si international precum LEED si BREEAM. Elena este coordonatorul tehnic pentru certificarea nationala GREEN HOMES in cadrul careia au fost certificate sau sunt in curs de certificare peste 5800 de locuinte. Este autor al mai multor articole si ghiduri pe tematica "cladirilor verzi", gestionarea durabila a deseurilor, economie circulara si energie curata; a conferentiat doi ani in cadrul programului "Urbanism Sustenabil", la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca; a participat ca organizator si conferentiar la o serie de evenimente pe teme precum economia circulara, biodeseuri, energie, minerit urban si biomimetica. Studiile sale includ programe masterale interdisciplinare in protectia mediului, inginerie si arhitectura. Este pasionata de downshifting si economie colaborativa.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a asociatiei RoGBC - Romania Green Building Council sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011753 sector 1, Bucuresti, str. Argentina nr. 43
Mobil: +40 73 818 2421
E-mail:
Web: www.rogbc.org/ro
Serviciu informatii training
   
   
   
RoGBC - Romania Green Building Council este o asociatie non-profit, apolitica, formata din organizatii active in toata tara. Promoveaza responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica pe durata ciclului de viata a unei cladiri (de la faza de design, constructie pana la operare si de construire).
Denumiri marca: RoGBC
Stire
Sisteme de Certificare pentru Cladiri Verzi 2019 (LEED, BREEAM, DGNB, HQE)
2019.09.30    
Cuvinte cheie:  rogbc  romania  romanian  green  building  council  sistem  sisteme  certificare  certificari  cladire  cladiri  verzi  verde  decembrie  2018