proidea.ro catalog online de informatii produse

Masa rotunda nationala Green Building Roundtable: LEED + WELL 2018


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. decembrie 03.

5 decembrie 2018, 13:30 - 17:00, The Bridge, Soseaua Orhideelor, nr. 15, Bucuresti, Romania

Spre website-ul evenimentului

Pe 5 decembrie, RoGBC va gazdui o masa rotunda nationala in care va fi prezent Kay Killmann, directorul general al GBCI Europe. Vom discuta despre actualizarile standardului LEED v4.1, actualizarile privind profesionistii acreditati LEED, viitorul certificarilor, strategii regionale, aplicabilitatea standardului LEED pentru Orase si Comunitati si vom avea, de asemenea, o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Alaturati-va GBCI Europe (LEED) pentru a sarbatori 10 ani de existenta a Romania Green Building Council, cu un eveniment de networking care dezbate stadiul de certificare si raportare a cladirilor verzi in Romania. Acest eveniment, organizat de Romania Green Building Council, impreuna cu partenerii GBCI Europe si gazduit de Erste Group Immorent va cuprinde lideri din fiecare organizatie si contributie din partea WELL Certified.

Agenda
13:30 Inregistrare si intampinare
13:45 Bun venit - Romania Green Building Council | Dorin Beu & Monica Ardeleanu
14:00 Piata constructiilor verzi in Romania - Romania Green Building Council | Laura Amaiei
14:30 Platforma de performanta LEED v4.1 & Arc - GBCI | Kay Killmann si panel de discutii
15:30 WELL Building Standard | Oana Stamatin, Colliers Romania & Raluca Stanislav, Skanska Property Romania
16:15 Intrebari si raspunsuri
16:45 Comentarii de final - Erste Group Immorent | Dragos Riti
17:00 Final.

Evenimentul se va desfasura in limba romana (cu exceptia observatiilor LEED/Arc din partea Kay Killmann, care vor fi in limba engleza). Evenimentul este aprobat pentru 1 ora CE LEED GA sau AP.

Avand in vedere limitarile de spatiu, la acest eveniment vor avea prioritate LEEG GA si AP, impreuna cu membrii RoGBC. Pentru a participa, este necesar sa ne trimiteti un mail la training@rogbc.org.
Din ratiuni de securitate, va rugam sa specificati in email-ul de confirmare numele participantilor, impreuna cu seria si numarul C.I. ale acestora. Pentru a finaliza inregistrarea, va trebui sa completati acest formular.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a asociatiei RoGBC - Romania Green Building Council sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011753 sector 1, Bucuresti, str. Argentina nr. 43
Mobil: +40 73 818 2421
E-mail:
Web: www.rogbc.org/ro
Serviciu informatii training
   
   
   
RoGBC - Romania Green Building Council este o asociatie non-profit, apolitica, formata din organizatii active in toata tara. Promoveaza responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica pe durata ciclului de viata a unei cladiri (de la faza de design, constructie pana la operare si de construire).
Denumiri marca: RoGBC
Cuvinte cheie:  masa  rotunda  romania  romanian  green  building  council  roundtable  leed  well  rogbc  2018