proidea.ro catalog online de informatii produse

Designul Solutiilor de Iluminat si Cladiri Inteligente 2019


2019. aprilie 05.

9 mai si 10 octombrie 2019, la Sediul RoGBC, Strada Argentina, Nr. 43, Bucuresti

Joi 09 Mai 2019, 09:30-17:00
Joi 10 Octombrie 2019, 09:30-17:00
Locatie: Sediul RoGBC, Strada Argentina, Nr. 43, Bucuresti.

Acest curs este un curs obligatoriu pentru cei care doresc sa obtina certificatul "Green Building Professional".

Un curs de o zi ce are ca tema solutiile de iluminat sustenabile si integrarea acestora in cadrul Sistemelor de Management al Cladirilor pentru a genera performante ridicate.

Obiective curs:
 • Introducere: Iluminatul - intre functionalitate si perceptie senzitiva
 • Elemente de baza in iluminat (unitati, masuratori si standard)
 • Lampi
 • Poluare luminoasa
 • Sisteme de iluminat
 • Lumina naturala si tuburi ce utilizeaza lumina naturala
 • Dialux - Sofware European pentru Iluminat
 • EN 15193 - Lighting ENergy Index LENI
 • Sustenabilitatea sistemelor de iluminat
 • Sisteme automatizate de control
 • Studii de caz.
Agenda:
9:00 am - Cafea si inregistrare
9:30 am - 5:00 pm - Training.

Pretul acestui curs este:
Membru RoGBC - 150 RON
Non-membru - 200 RON
Student - 80 RON.

Designul Solutiilor de Iluminat si Cladiri Inteligente 2019

Pentru a va inregistra si pentru a vedea lista de reduceri pentru intregul program, accesati aceasta pagina. Pentru a participa la curs, va rugam sa completati formularul de inregistrare si sa il trimiteti la training@rogbc.org.

Trainer: Dorin Beu Ph.D. Dr. B.Eng. | Conferentiar in cadrul Universitaatii Tehnice din Cluj-Napoca | Director General B-Lighting SRL | Director al Laboratorului de Inginerie Electrica in cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca

Dr. Beu a obtinut doctoratul in Ingineria Constructiilor de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, s-a specializat in "daylight offices" (lumina naturala in spatiile de lucru) si a obtinut granturi de cercetare de la Universitatea din Liverpool, CSTB Grenoble, Universitatea din Barcelona si Universitatea Tehnologica din Helsinki, unde a lucrat la proiecte de cercetare europene privind lumina zilei, tubulatura de iluminat si sisteme de tamplarie. Dl. Beu este presedintele Comitetului National al Luministilor din Romania (www.cnri.ro), co-presedinte al Congresului Lumen (www.lightingsibiu.eu) si a fost presedinte al Conventiei Romane de Iluminat, Bucuresti, 2011. A participat la numeroase programe europene de eficienta energetica, cea mai recenta fiind "Initiativa europeana de iluminare rezidentiala eficienta" (ENRLIN). Dl. Beu a fost coordonatorul pe iluminare si electricitate pentru 36 de proiecte imobiliare, inclusiv Worldbank - Bucuresti, Casa Radio - Bucuresti, Polus Mall - Cluj-Napoca, Filarmonica Cluj-Napoca si Sigma Towers - Cluj-Napoca. Dl. Beu este redactor al "Lighting Engineering" din Romania si autor al "Iluminatului tehnic in cladiri de birouri industriale", publicat in Mediamira, Cluj-Napoca, 2011. Este co-autor al numeroase carti, printre care si "Ghid de proiectare a instalatiilor electrice de joasa tensiune" (Mediamira, 1998) si, impreuna cu Dr. Liisa Halonen, a publicat cel de-al doilea volum al ghidului de iluminat interior (Mediamira, 2000). Activitatile recente includ conducerea Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi, filiala Transilvania. ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a asociatiei RoGBC - Romania Green Building Council sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011753 sector 1, Bucuresti, str. Argentina nr. 43
Mobil: +40 73 818 2421
E-mail:
Web: www.rogbc.org/ro
Monica Ardeleanu
  +40 72 394 5248
Serviciu informatii training
   
RoGBC - Romania Green Building Council este o asociatie non-profit, apolitica, formata din organizatii active in toata tara. Promoveaza responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica pe durata ciclului de viata a unei cladiri (de la faza de design, constructie pana la operare si de construire).
Denumiri marca: RoGBC
Cuvinte cheie:  rogbc  design  designul  solutie  solutii  solutiilor  iluminat  cladire  cladiri  inteligent  inteligente  2019  mai  octombrie  arhitect  arhitecti  arhitectura  cladirilor  intelligent  romania  romanian  green  gren  building  council  verde  cladire  cladirii