proidea.ro catalog online de informatii produse

Curs - Principii Sustenabile de Proiectare Arhitecturala 2018


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. ianuarie 11.

16 martie si 21 septembrie 2018, la Italian Design & Architecture, Strada Argentina, nr. 43

Locatie: Italian Design & Architecture, Strada Argentina, nr. 43
In data de: Vineri, 16 Martie 2018, 09:30-17:00 si Vineri, 21 Septembrie 2018, 09:30-17:00.

Acest curs este un curs obligatoriu pentru cei care doresc sa obtina certificatul "Green Building Professional".

Temele abordate:
  • teorie si definitii ale notiunilor privind proiectarea sustenabila
  • procesul de proiectare prin intermediul principiilor sustenabilitatii
  • strategii de proiectare sustenabila in vederea configurarii spatiilor arhitecturale
  • integrarea cladirilor in mediul inconjurator
  • resurse sustenabile si gandirea in cicluri de viata, pentru minimizarea impactului constructiilor asupra mediului
  • procesul de proiectare concentrat pe confortul si sanatatea omului
  • caracteristicile culturale ale amplasamentului in vederea unei integrari sustenabile.
Pretul acestui curs este:
  • Membru RoGBC - 95 Euro
  • Non-membru RoGBC - 165 Euro.
Pentru inscriere, apasati butonul "completeaza formular" de pe pagina programului de training.

Nota: Daca va inregistrati la eveniment si nu participati sau va anulati participarea cu 4 zile inainte de eveniment, veti achita o taxa aferenta serviciilor de catering.

Trainer: Daniel Nicolae Armenciu Dr. Arh.
Asistent universitar la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", Bucuresti | arhitect la SC Arhi-Geodesign SRL |


Daniel N. Armenciu a absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" in anul 2008. In timpul studiilor universitare obtine o bursa Socrates-Erasmus la Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii din Genova, Italia.

Studiile doctorale (2008-2012), care au avut ca subiect "Proiectul Bioclimatic in Arhitectura din Romania" au fost subventionate printr-un grant European, prin programul Educati. In perioada 2009-2010 desfasoara un stagiu de cercetare la Politecnico di Torino, Facultatea II de Arhitectura, unde este preocupat de domeniul proiectarii sustenabile. Aici este implicat in procesul de evaluare si etichetare sustenabila a unui ansamblu rezidential in curs de proiectare, amplasat in Milano, Italia.

Detine de asemenea o diploma de Masterat in Arhitectura, Muzeografie si Arheologie, atribuita de Accademia Adrianea din Roma, Italia (2010).

In prezent este asistent universitar la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", unde preda diverse discipline precum: Proiectare de Arhitectura Ecologica, Constructii din lemn, otel, zidarie si beton, dar si Proiecte Tehnice de specialitate.

Daniel N. Armenciu este autor al mai multor articole pe tematica proiectarii sustenabile; a participat ca organizator si conferentiar la o serie de conferinte pe teme precum proiectarea sustenabila in arhitectura, design universal, insertii contemporane si muzee pe situri cu valoare de patrimoniu. De asemenea a participat ca indrumator la diferite workshop-uri dedicate studentilor. In perioada 2013-2014, cu scop didactic, a fost implicat in echipa EFdeN, participanta la concursul international Solar Decathlon Europe 2014; ulterior, coordoneaza procedura de obtinere a Autorizatiei de Construire a prototipului EFdeN, in Bucuresti.

Activitatea sa profesionala este completata in cadrul unei tinere echipe de proiectare din Bucuresti, unde activeaza ca arhitect cu drept de semnatura, oferind si consultanta in aplicarea principiilor eco-compatibile in interventiile asupra cladirilor noi si a celor existente.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media ai evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact al Asociatiei RoGBC - Romania Green Building Council sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011753 sector 1, Bucuresti, str. Argentina nr. 43
Mobil: +40 73 818 2421
E-mail:
Web: www.rogbc.org/ro
Serviciu informatii training
   
   
   
RoGBC - Romania Green Building Council este o asociatie non-profit, apolitica, formata din organizatii active in toata tara. Promoveaza responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica pe durata ciclului de viata a unei cladiri (de la faza de design, constructie pana la operare si de construire).
Denumiri marca: RoGBC
Cuvinte cheie:  rogbc  romania  romania  green  building  council  cladire  cladiri  verde  verzi  principiu  sustenabil  principii  sustenabile  proiectare  proiectari  arhitecturale  arhitectural  2018  curs  cursuri  architecture  constructor  arhitect  constructii  produs  produse  constructii  rogbc