Cursuri Alegerea si Managementul Sustenabil al Locatiei unei Cladiri Verzi 2019

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.

Martie si Octombrie 2019, la sediul RoGBC, Str. Argentina, nr. 43, Sector 1, Bucuresti

Locatie: Sediul RoGBC, Str. Argentina, nr. 43, Sector 1, Bucuresti
Joi, 21 Martie 2019, 09:30 - 16:00
Joi, 17 Octombrie 2019, 09:30 - 16:00.


Acest curs este obligatoriu pentru cei care doresc sa obtina certificatul "Green Building Professional". Cursul va fi sustinut in limba engleza, fara traducere in limba romana.

Un curs de 6 ore pentru educarea profesionistilor cu privire la importanta selectarii unui amplasament adecvat pentru construirea si functionarea cladirilor verzi. Investitorii trebuie sa aiba o intelegere clara a cerintelor de constructie a unei cladiri verzi inainte de a achizitiona terenul. Sistemele de certificare internationala a cladirilor verzi (LEED, BREEAM, DGNB etc.) includ mecanisme de penalizare sau de recunoastere legate de felul in care este stabilita locatia constructiei - daca si cum se ia in considerare componenta de biodiversitate si impactul ecologic al constructiei in zona, accesul la mijloacele de transport si alte consideratii privind managementul si sustenabilitatea locatiei constructiei.

Este esential sa aveti o intelegere clara a implicatiilor unei selectii durabile a sitului si a unui management al amplasamentului inainte de a incepe dezvoltarea proiectului sau chiar inainte de a achizitiona terenuri. Instrumentele de rating ecologice recunoscute pe plan international recunosc acele persoane care selecteaza si dezvolta situri de constructie, concentrandu-se pe valoarea biodiversitatii, impactul asupra mediului, disponibilitatea tranzitului public si alte considerente de gestionare a siturilor durabile.

Spre website-ul evenimentului
Spre website-ul evenimentului


Detalii despre curs:
1. Intelegeti oportunitatile si provocarile legate de selectia durabila a sitului si de gestionarea acestuia
2. Aflati despre evaluarea valorii biodiversitatii si a programelor inovatoare pentru a minimiza costurile, maximizand beneficiile ecologice si valoarea terenului
3. Aflati despre relatia de selectie si gestionare a site-ului cu certificarile internationale de constructie ecologica bazate pe studii de caz internationale.

Program:
9:00 - Cafea si inregistrare
9:30 - 17:00 - Training

Preturile pentru participarea la acest curs sunt:
Membru RoGBC - 150 RON
Non-membru - 200 RON
Student - 80 RON

Daca doriti sa participati la acest curs, va rugam sa completati formularul de inregistrare si sa il trimiteti la training@rogbc.org. Pentru a vedea lista de reduceri pentru programul intreg, accesati aceasta pagina.

Trainer: Martin Dreiseitel, Presedinte si CEO al F&R Worldwide
Martin lucreaza cu dezvoltatori, lideri comunitari, institutii financiare si industrii in ceea ce priveste selectia durabila a siturilor si dezvoltarea site-urilor. El este implicat activ in Consiliile pentru Cladiri Verzi din Romania, Croatia, Estonia si Muntenegru, precum si intr-o initiativa lansata de ambasada SUA in Romania pentru a dezvolta o strategie nationala pentru Brownfield (terenuri dezafectate).

Detine o diploma de inginer (Dipl.-Ing.) De la Universitatea de stiinte Aplicate din Viena si are peste 20 de ani de experienta, majoritatea fiind dedicate remedierii si dezvoltarii durabile a siturilor industriale dezafectate si gestionarea riscurilor asociate.

Din 2012, Martin Dreiseitel desfasoara cursuri de instruire privind planificarea urbana durabila, selectia siturilor si managementul siturilor. Este antrenor si trainer certificat conform ISO / IEC 17024.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a asociatiei RoGBC - Romania Green Building Council sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.

Stiri conexe

Curs - Alegerea si Managementul Sustenabil al Locatiei unei Cladiri Verzi
Evenimente
Stire arhivata
Curs - Alegerea si Managementul Sustenabil al Locatiei unei Cladiri Verzi
Joi, 31 octombrie 2019, la sediul RoGBC
Curs - Alegerea si Managementul Sustenabil al Locatiei unei Cladiri Verzi
Cursuri Peisagistica & Design Exterior 2019
Evenimente
Stire arhivata
Cursuri Peisagistica & Design Exterior 2019
Martie, Septembrie si Decembrie 2019, la sediul RoGBC
Cursuri Peisagistica & Design Exterior 2019

Categorii

Software de proiectare in constructii
Software de proiectare in constructii
Material izolator pentru acoperis verde
Material izolator pentru acoperis verde
Software, plotter
Software, plotter
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Izolatie
Izolatie

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...