proidea.ro catalog online de informatii produse

Conferinta Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei 2018


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. iulie 31.

Iasi - 16 octombrie 2018; Cluj-Napoca - 30 octombrie 2018; Bucuresti - 22 noiembrie 2018

Spre website-ul evenimentului

Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta are deosebita placere de a va invita sa participati la conferinta "Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei" 2018, in data de 16 octombrie 2018 la Iasi, in data de 30 octombrie 2018, la Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca, str. Octavian Goga, nr.1, respectiv in data de 22 noiembrie 2018, Phoenicia Grand Hotel, sala Byblos - Bdul Alexandru Serbanescu, Nr. 87, Bucuresti – evenimente pe care le organizeaza cu sprijinul efectiv al unor firme de prestigiu din domeniu.

Temele prezentate se adreseaza in mod deosebit producatorilor de tamplarie si vitraje izolante, arhitectilor, proiectantilor, serviciilor specializate din cadrul autoritatilor locale privind arhitectura si urbanismul localitatilor si constructiilor.

Conferinta este sprijinita efectiv de firme de prestigiu din acest domeniu.

Temele prezentate se adreseaza in mod deosebit producatorilor de tamplarie si vitraje izolante, arhitectilor, proiectantilor, serviciilor specializate din cadrul autoritatilor locale privind arhitectura si urbanismul localitatilor si constructiilor.

Ca participant la aceasta conferinta veti avea prilejul de a intra in legatura cu specialisti ai firmelor de marca din acest domeniu, care vor prezenta ultimele noutati aparute pe piata si pe care urmeaza sa le utilizati in activitatea curenta in viitor.

Accesul la conferinta este gratuit. Avand in vedere ca locurile sunt limitate rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii confirmarilor de participare.

Formulare de inscriere la conferinta
Pentru specialistii din domeniu (producatori de ferestre, usi, fatade, producatori de vitraje izolante, montatori, montatori fatade, arhitecti, ingineri constructor, studenti de la Facultatatea de Constructii, Facultatea de Arhitectura si Urbanism etc.)

Inscriere
Iasi - 16 octombrie 2018
Cluj-Napoca - 30 octombrie 2018
Bucuresti - 22 noiembrie 2018


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a patronatului PPTT - Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011442 sector 1, Bucuresti, Str. Alexandrina nr.20-22, et.2
Telefon: +40 21 311 1630
Fax: +40 21 311 8010
Mobil: +40 72 317 8215
E-mail:
Web: www.pptt.ro
Lőrincz Barnabás
director executiv +40 72 250 7307
   
   
   
   
In decembrie 2002 a fost fondata de patroni cu firme specializate pe executie si montaj tamplarie termoizolanta, prima forma de organizare a patronatului - Asociatia Nationala a Producatorilor de Ferestre, Usi, Fatade si Geam Termoizolator din Romania (ANPFR). La data de 26 mai 2004, dupa 1,5 ani de existenta ca Asociatie, a avut loc constituirea celei de-a doua forme de organizare - in Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) - cu scopul de a reprezenta mult mai bine interesele membrilor sai in fata organelor abilitate ale statului, potrivit Legii Patronatelor. PPTT este o organizatie a patronilor ce activeaza in domeniul executiei tamplariei si vitrajelor izolante, montajului ferestrelor si fatadelor, a furnizorilor de materiale. PPTT are la momentul actual un numar de 111 companii membre. Membri ai PPTT sunt toate tipurile de companii active in acest domeniu: executie si montaj ferestre, usi si fatade cortina, din PVC, aluminiu si lemn stratificat, executie vitraje izolante, furnizori de sistem, furnizori de echipamente de prelucrare, furnizori de feronerie si accesorii, de materii prime si materiale pentru montaj, organisme de certificare, s.a.
Denumiri marca: PPTT
Cuvinte cheie:  conferinta  specialist  specialisti  specialistii  fereastra  ferestre  ferestrelor  fatada  fatade  fatadelor  sticla  sticle  sticlei  pptt  patronatul  producatorilor  tamplarie  termoizolanta  conferinte  2018  iasu  clujnapoca  cluj  napoca  bucuresti