Expo-Conferinta e-Romanian Security Fair 2020 - Eveniment virtual

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.

21-23 Octombrie 2020

Stimati parteneri,

Dupa cum v-am obisnuit, la fiecare doi ani, Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate - ARTS va invita la unul dintre evenimentele majore de marketing si PR din domeniul tehnicii de securitate din Romania, respectiv Romanian Security Fair – expozitia internationala dedicata sistemelor si serviciilor de securitate. Anul acesta insa, traversam o perioda cu multe incertitudini si dificultati in domeniul nostru de activitate si in acelasi timp, suntem martorii unor schimbari confirmate sau potentiale care se prefigureaza a patrunde in viata noastra mai abrupt decat ne imaginam. Din pacate, proiecte interesante, dezvoltate de echipa ARTS au fost oprite in momentul in care au fost interzise manifestarile publice. Dar, iata ca mediul digital a schimbat cu totul perceptia oamenilor despre evenimentele online si dintr-o data, a devenit un loc sigur si rapid in care putem continua sa comunicam si sa participam activ la procesul de schimbare si transformare.

Pe fondul acestor noi tendinte, ARTS organizeaza in perioada 21-23 Octombrie, Expo-Conferinta e-Romanian Security Fair 2020, eveniment virtual dedicat sistemelor si serviciilor de securitate, gazduit pe platforma My Connector. Editia din acest an este una speciala menita sa reuneasca expozanti cu renume, inovativi si foarte activi in piata nationala a tehnologiilor si serviciilor de securitate, dar si companii din afara granitelor tarii dornice sa-si expuna produsele, solutiile si sa intre in contact cu firme romanesti, cu antreprenori si beneficiari din tara noastra si de pretutindeni.

Expo-Conferinta e-Romanian Security Fair 2020
Expo-Conferinta e-Romanian Security Fair 2020

Putem spune ca evenimentul abordeaza “schimbarea”, tema prefigurata inca de la inceputul anului, dar, vine cu initiative conturate in jurul unor provocari actuale si cu proiecte actualizate in acord cu transformarile si contributiile industriei aduse in perioada pandemiei. Asadar, zonele de explorare ale expozitiei vizeaza tehnologiile de securitate si alarmare la incendiu, supravegherea si procesarea informatiilor video strans legata de dezvoltarea infrastructurilor hardware si software, conceptele de tip „deep learning”, „artificial inteligence”, IoT, Cyber-security si nu in ultimul rand, solutii pentru Smart Cities.
De asemenea, sistemele de control al accesului din ce in ce mai performante si sigure, identificarea biometrica, sistemele de control si securitate perimetrala, sistemele de comunicatie, dispeceratele, centralele de efractie si detectoarele de inalta performanta se vor gasi cu siguranta in oferta expozantilor.

Cum nevoia de educatie si diseminare a informatiilor ramane critica, deoarece cei mai multi oameni sau companii nu se confrunta cu astfel de cunostinte sau informatii in activitatea curenta, expozitia este insotita de o conferinta menita sa contribuie la cresterea gradului de constientizare a problemelor de securitate. Temele conferintei sunt orientate spre securitatea si siguranta in conditiile pandemiei – schimbarile din activitatea curenta, managementul crizei si urgentele medicale; tendintele tehnologice actuale in ceea ce priveste supravegherea video si termala, control accesul, detectia si alarmarea la incendiu, securitatea cibernetica, tehnologiile RADAR, LiDAR; serviciile moderne in securitate si rolul asociatiilor profesionale in problemele actuale.

Chiar daca dorinta noastra, a tuturor, este sa ne reintoarcem la evenimentele obisnuite, in care putem sa comunicam fata in fata si sa fim aproape unii de ceilalti, speram sa va avem aproape si la acest eveniment virtual, pe parcursul celor trei zile de desfasurare online si transmis LiVE pe canalele noastre de Youtube si Facebook.

Va asteptam deopotriva, integratori si instalatori de solutii de securitate dar si din alte servicii aferente domeniului securitatii, specialisti, beneficiari si competitori, sa ne fiti alaturi la e-Romanian Security Fair, ca parteneri confirmati si interesati de industria securitatii, dar si ca participanti activi la crearea de noi sinergii intre oameni, companii, asociatii, institutii si opinia publica.

Liviu Mateescu
Presedinte ARTS

Obtineti codul de acces gratuit si conectati-va online din siguranta si confortul biroului sau casei dumneavoastra, cu expozanti cu renume, inovativi si foarte activi in piata nationala si internationala a tehnologiilor si serviciilor de securitate si urmariti sesiunile live ale conferintei si prezentarile oferite de partenerii nostrii.

Platforma virtuala pe care va rula evenimentul este usor de utilizat si accepta toate dispozitivele, fara a fi necesara descarcarea altor aplicatii. Numele de utilizator (email-ul) si parola (codul de acces) le primiti prin email-ul furnizat la inregistrarea in eveniment.

  • Numai aceia dintre dumneavoastra care se vor inregistra, vor avea posibilitatea sa ia parte la discutii prin live chat si video call, sa faca schimb de carti de vizita si sa programeze intalniri.
  • Vizitati standurile expozitionale pentru a obtine informatii detaliate, descarcati brosuri si materiale puse la dispozitie de expozanti.
  • Participati la prezentarile din conferinta, sustinute de profesionistii in securitate.

Inregistrare
Expozitia

Categorii

Echipament de securitate
Echipament de securitate
Sistem de alarma pentru incendiu, fum si gaz
Sistem de alarma pentru incendiu, fum si gaz
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Echipamente
Echipamente

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...