proidea.ro catalog online de informatii produse

Webinar - Ce este nou in SCIA Inginerie 18


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. iunie 05.

Marti, 12 iunie 2018 - 15:00 - 16:00

Webinar - Ce este nou in SCIA Inginerie 18

Rezumat general al noilor caracteristici: prezentare succinta a tuturor functiilor noi din SCIA Inginerie 18.

SCIA combina know-how-ul de inginerie structurala cu tehnologia, pentru a oferi o analiza structurala puternica, software-ul de proiectare si suport. Impreuna, ele imbunatatesc fluxul de lucru al inginerului structural si sporesc productivitatea pentru toate tipurile de structuri.

Cu SCIA Inginerie, obtineti un software puternic de inginerie structurala pentru a modela, analiza si optimiza rapid si precis un model 3D al oricarei structuri, cu orice materiale sau conditii de incarcare, utilizand o interfata de utilizator familiara, logica si intuitiva CAD.

SCIA Inginerie 18 trece software-ul la nivelul urmator in ceea ce priveste gradul de utilizare, designul materialului si interoperabilitatea.

Au fost imbunatatite gradul de utilizare cu operatiuni de baza simplificate si fluxuri de lucru automate, integrarea in fluxurile de lucru BIM cu legaturile Revit si Tekla, si au fost adaugate noi posibilitati de proiectare pentru materiale avansate si sisteme de constructie.

Mai multe informatii & Inregistrare


Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei ALLBIM NET Srl sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Allplan, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALLBIM NET Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-021362 , Bucuresti, str. Iancu Capitanu, nr.27, sect.2
Telefon: +40 21 253 2580
Fax: +40 21 253 2581
E-mail:
Web: www.allbim.net/home/ro
Web: www.lumion.ro
Laura Niculescu
consultant +40 21 253 2580
Roberto Iosupescu
consultant  
   
   
www.cursuri-bim.ro
ALLBIM NET Srl si-a inceput activitatea in anul 1992 si a furnizat pana in prezent licente unui numar de peste 1000 de firme de proiectare din Romania. Echipa de specialisti, cu experienta in furnizarea solutiilor integrate BIM, sustine toti pasii pentru implementarea fluxului de lucru BIM in compania clientului. Domenii in care activeaza: arhitectura, inginerie civila, urbanism, peisagistica, restaurari, design interior, poduri, drumuri, geodezie, instalatii, certificare energetica.
Denumiri marca: Nemetschek, Allplan
Cuvinte cheie:  webinar  seminar  scia  engineer  inginerie  20118  18  iunie  online  allplan  nemetschek  allbim  net