proidea.ro catalog online de informatii produse

Conferinta Nationala AICPS 2019 - "Risc si consecinte in proiectarea structurilor"


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. decembrie 13.

Ana Hotels Europa Eforie Nord, Constanta, in zilele: Joi, 23 Mai 2019 si Vineri, 24 Mai 2019

Spre website-ul evenimentului

Anunt organizare cea de a XXIX-a Conferinta Nationala AICPS - Ana Hotels Europa Eforie Nord, Constanta in zilele: Joi, 23 Mai 2019 si Vineri, 24 Mai 2019 Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) are placerea de a va invita la cea de a XXIX-a Conferinta Nationala.

Tema Conferintei: "Risc si consecinte in proiectarea structurilor"
Locul de desfasurare: Ana Hotels Europa Eforie Nord, Constanta
In zilele: Joi, 23 Mai 2019 si Vineri, 24 Mai 2019

Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) are placerea de a va anunta organizarea celei de a XXIX-a Conferinte Nationale, evenimentul traditional al asociatiei noastre, la care vom avea invitati speciali din afara tarii (keynote speakers), precum si personalitati din Romania care vor sustine comunicari tehnico-stiintifice abordand tematica anuntata.

Ca in fiecare an AICPS va premia cele mai bune proiecte inscrise in concursurile Premiile AICPS, Premiul "Dr. Ing. Petru Vernescu", care se va acorda unui merituos tanar inginer, Premiile "Radu Agent".

Celor interesati sa se inscrie in concursuri pentru acordarea premiilor sau sa prezinte comunicari in cadrul Conferintei Nationale ii invitam sa transmita titlul, autorii si un scurt rezumat al comunicarii, precum si documentatia aferenta premiilor, pana la data de 28 februarie 2019.

In ambele zile ale conferintei se vor organiza expozitii, dezbateri, prezentari. AICPS invita reprezentantii societatilor de proiectare, societatilor de constructii, a editurilor si revistelor de specialitate din domeniu, dezvoltatorii de programe software pentru proiectare constructii sa participe in cadrul activitatilor conferintei.

Detaliile privind costurile, continutul pachetelor oferite sponsorilor, precum si alte informatii le vom transmite intr-un anunt ulterior.

Asteptam inscrierile dumneavoastra!


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media ai evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a asociatiei AICPS - Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-050663 , Bucuresti, sos. Panduri 94, Corp B, Et.1, Camera 19, Sector 5
Telefon: +40 21 412 0204
Fax: +40 21 412 0204
E-mail:
Web: www.aicps.ro
Lucica Adriana Stefan
assistant manager +40 78 835 9696
   
   
   
Asociatia este organizatie profesionala, neguvernamentala si nonprofit cu personalitate juridica. Asociatia este organizata si functioneaza pe baza prezentului statut.
Denumiri marca: AICPS
Cuvinte cheie:  conferinta  conferinte  nationala  aicps  2019