ELBA-COM Corp de iluminat pentru montaj in siruri luminoase LINETA-03 LED

O linie de corpuri de iluminat LINETA-03 se formeaza dintr-un modul de alimentare - modul capat 1 (C1 scurt/lung), module intermediare (INT scurt/lung) si un modul final - modul capat 2 (C2 scurt/lung). Utilizand aceste module se pot crea diferite combinatii la alegerea clientului in functie de dimensiunile spatiului si de numarul necesar de tronsoane. Iluminatul general de interior pentru cladiri publice, spatii comerciale, spatii industriale, spatii de depozitare.

  • iluminat general de interior pentru spatii publice, spatii comerciale, spatii industriale, spatii de depozitare
  • tensiunea de alimentare: 230V/50Hz
  • temperatura de culoare: alb-neutru 4000K/ alb-rece 6500K
Documente
Specificatii

Alte produse ale companiei

Stalp de iluminat pietonal SL21
 
Stalp de iluminat pietonal SL21

Stalpul SL21 face parte din familia produselor destinate iluminatului decorativ de exterior. Ca particularitate, este dotat cu un kit de panou fotovoltaic, ceea ce-i asigura independenta de reteaua de alimentare cu energie electrica. In acest fel se poate instala in locuri unde nu exista retea electrica. Instalarea sa, relativ facila, aspectul elegant, il recomanda pentru utilizarea in sisteme de iluminat spatii verzi, alei, parcuri, etc.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Iluminat festiv Elba
 
Iluminat festiv Elba

Produsele Elba pentru iluminatul festiv sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, rezistente la intemperii, avand ca surse de lumina LED-uri ce ofera un consum redus, durata mare de viata si diversitate coloristica. Sunt nepoluante si reciclabile 100%.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat antiexploziv CFSM-03 LED Corp de iluminat antiexploziv AI-02C LED	Corp de iluminat antiexploziv AV-02C LED
 
Iluminat pentru medii cu pericol de explozie Elba
3 produse

Corpuri de iluminat destinate iluminatului in zone cu pericol de explozie din grupa II, zona 1 si 2.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat industrial LINDA LED
 
Corp de iluminat industrial LINDA LED

LINDA LED reprezinta solutia optima pentru clientii din sectoarele industrial si comercial care cauta solutii pentru iluminatul general la un pret corect, care sa satisfaca normele referitoare la aplicatiile pentru spatiile industriale si comerciale, cu o configurare si instalare usoara, fara costuri de mentenanta, eficient din punct de vedere energetic si cu un impact pozitiv asupra protectiei mediului. Fiind echipat cu module cu LED-uri de putere medie, LINDA LED ofera atat un consum redus de energie cat si posibilitatea inlocuirii solutiilor fluorescente fara a compromite inaltimea de montare sau culoarea luminii, asigurand un nivel de iluminare ridicat, fiind corespunzator cerintelor privind temperatura de culoare si avand costuri reduse de intretinere.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat pietonal FIREFLY-03 LED
 
Corp de iluminat pietonal FIREFLY-03 LED

FIREFLY este o familie de corpuri de iluminat care pot fi utilizate pentru a oferi clientilor solutia de iluminat potrivita pentru crearea unui design de iluminat distinctiv. Incorporand tehnologia LED de ultima ora, este un corp de iluminat eficient, care permite o reducere semnificativa a consumului de energie in comparatie cu solutiile anterioare si reprezinta solutia ideala pentru inlocuirea corpurilor de iluminat echipate cu lampi fluorescente compacte sau lampi cu descarcare. Acestea pot fi acum inlocuite de un corp de iluminat cu o constructie atragatoare fara a se pierde echilibrul vizual si ambianta create de solutiile anterioare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Corp de iluminat incastrat pentru interior
Corp de iluminat incastrat pentru interior
Bloc de jonctiune, accesoriu de cablare
Bloc de jonctiune, accesoriu de cablare
Aparataj electric
Aparataj electric
Plafon
Plafon

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...