a_49_d_25_1574688619658_danfoss_logo_200.jpg Termostat de radiator Danfoss ECO pentru control independent

Danfoss Eco™ este un termostat de radiator inteligent cu tehnologie Bluetooth. living eco® este un termostat de radiator autonom si programabil pentru uz rezidential, usor de instalat si este livrat impreuna cu adaptoare pentru toate robinetele de radiator fabricate de Danfoss si de majoritatea celorlalti producatori de robinete de radiator. living eco® are alimentare pe baterii, este compact si usor de comandat, cu numai trei butoane. Controlul individual al radiatoarelor poate fi realizat cu Danfoss Eco™ AppTehnologie bluetooth: fiecare termostat Danfoss Eco™ poate fi programat de la o distanta de pana la 10m. Ajustarea manuala a termostatului poate fi realizata printr-o simpla rotire, solutia usoara Plug-and-play, iar pentru pentru inlocuirea rapida si obtinerea unui sistem Smart Heating.

  • usor de instalat, in numai 30 de secunde
  • compact si usor de comandat
  • alimentare pe baterii
Documente
Specificatii

Stiri conexe

Termostat de radiator inteligent Danfoss Eco™ cu tehnologie Bluetooth
Noul termostat inteligent independent pentru solutiile smart heating
Termostat de radiator inteligent Danfoss Eco™ cu tehnologie Bluetooth
Noua aplicatie mobila Danfoss Eco™ App pentru termostatele inteligente Danfoss Eco™
Ofera control de acasa, fara efort, a termostatelor de radiator, via Bluetooth
Noua aplicatie mobila Danfoss Eco™ App pentru termostatele inteligente Danfoss Eco™

Alte produse ale companiei

 
Vane Danfoss pentru echilibrare hidraulica
3 produse

Rolul principal al robinetelor de echilibrare este de a crea echilibrul in sistemele hidraulice pentru controlul climatului interior. Asigurarea acestei echilibrari hidraulice permite componentelor instalatiei, precum vanele de reglare, echipamentele de incalzire sau racire sa functioneze in conditii optime.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Regulator automat de debit si vana de control motorizata AB-QM DN 10-250

AB-QM regulator automat de debit si vana de control AB-QM este un regulator automat de debit combinat cu un robinet ce asigura controlul presiunii, care limiteaza debitul maxim, si in acelasi timp, functioneaza ca un robinet de control operat de diferite tipuri de actionari Danfoss. AB-QM poate fi setat la o valoare exacta dorita, realizand controlul debitului indiferent de variatiile din sistem. Gama de debite aa seriei AB-QM este 30-4.100 l/h.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de incalzire electrica Danfoss
2 produse

Danfoss ofera sisteme pentru incalzire electrica pentru aplicatii de interior (incalzire pardosea) si pentru exterior (degivrare).

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Covoare Danfoss pentru incalzirea electrica prin pardoseala

Covoare incalzire electrica pardoseala ECheat. Acest covor pentru incalzire monofilar cu doua capete reci este disponibil in marimi standard. Covoarele pentru incalzire ECheat sunt: - auto-adezive - flexibile, lungimi multiple - subtire, doar 2,5 mm - disponibil in ambele variante de 100 si 150 Watts pentru confort maxim. Elementul de incalzire monoconductor cu cablu ecranat, gata confectionat pentru utilizare. Cablul subtire este fixat pe un covoras cu adeziv in partea inferioara pentru o instalare usoara. Elementul de incalzire este special conceput pentru aplicatii de interior in imobile cu inaltimi reduse si trebuie incorporat in adezivul flexibil de faianta, beton sau alte materiale similare. Poate fi plasat direct sub faianta dar trebuie acoperit in intregime cu adeziv flexibil. Este ideal pentru renovarea pardoselilor vechi.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Termostat de camera Danfoss Link pentru control complet

Sigur si fiabil, Danfoss Link este un sistem de comunicare bidirectionala bazat pe o tehnologie fara fir. Danfoss Link stabileste noi standarde in domeniul controlului modern al incalzirii . Sistemul Danfoss Link consta in trei echipamente fara fir: echipamentul obligatoriu Danfoss Link CC (unitatea centrala de control) si Danfoss Link FT (termostat pardoseala) precum si cel optional Danfoss Link RS (senzor de camera).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Armatura radiator
Armatura radiator
Radiator si convector de pardoseala
Radiator si convector de pardoseala
Regulator incalzire
Regulator incalzire

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...