Grund, grund anticoroziune

Grunduri Murexin pentru finisaje si vopsitorii la pereti si tavane
 
Grunduri Murexin pentru finisaje si vopsitorii la pereti si tavane

Grund LF 14, concentrat pe baza de polimeri acrilici, pentru interior si exterior. Fara solventi, diluabil cu apa, eficient, ecologic, pentru amorsarea suporturilor minerale friabile si absorbante, inainte de aplicarea finisajelor pe baza de rasini in dispersie. Amorsa silicatica de fixare SK 11, grund diluabil cu apa, pentru suporturi minerale inainte de aplicarea vopselurilor si tencuielilor silicatice. Grund special de izolare SP 13 cu uscare rapida si eficienta ridicata in adancime, pentru izolarea petelor vechi de apa, murdarie, nicotina, uleiuri, precum si pentru reducerea absorbtiei si intarirea suporturilor vechi inca portante, dar usor friabile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Thermotek grund pentru tencuieli Hera Superfix grund de adancime pentru fatade si pereti Hera Gletfix grund pentru suprafete interioare de perete Trinat Grund grund universal cu uscare rapida
 
Grunduri Trilak
4 produse

Grund pentru tencuieli, component al sistemului Thermotek. Grund de adancime pentru fatade si pereti pentru uniformizarea capacitatii de absorbtie a suprafetelor de tencuiala, gips, beton. Grund pentru suprafete interioare de perete gletuite cu glet de ipsos. Grund universal pentru suprafete din lemn si metal, interioare si exterioare.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Rost amorsa Savana amorsa pentru pereti Savana Primer pentru vopsele si tencuieli decorative structurate Rost grund rosu oxid
 
Grunduri pentru diverse suporturi
11 produse

Amorse si grunduri pentru protectia suprafetelor de lemn din interior si exterior. Curpinde produse din gama Savana, ROST si Ekonomic.

11 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Amorsa Nano Deko A 8055 Amorsa pentru perete Deko A8500 Grund Deko PS 112 Grund alchidic pentru metal Deko G 5008
 
Grunduri si amorse Deko Professional
5 produse

Grunduri pentru metal, lemn si zidarie pe baza de rasini alchidice pigmenti, materiale de umplutura si solventi Deko Professional.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Grund, grund anticoroziune

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...