Membrana, placa izolatoare din material plastic

Membrane sintetice Bauder THERMOFIN Membrane sintetice Bauder THERMOPLAN
 
Membrane sintetice Bauder FPO
2 produse

Acoperisurile usoare in constructia de hale industriale sunt hidroizolate de cele mai multe ori cu membrane de acoperis din materiale plastic. Precum in cazul hidroizolatiilor bituminoase este valabil si aici: Calitatea sistemului utilizat este ceea ce conteaza.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Membrane sintetice Bauder PVC
 
Membrane sintetice Bauder PVC

La hidroizolatia acoperisului usor in constructiile industriale si de hale sunt adesea indeplinite numai cerinte simple pana la medii. Bauder ofera pentru acesta solutii de sistem multiple pe baza de PVC-P. Hidroizolatia intr-un singur strat cu Bauder THERMOFOL indeplineste toate cerintele standard curente si face posibila o aplicare sigura la constructiile noi, dar si la renovari.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Module Modi H 50-90 pentru acoperisuri verzi
 
Module Modi H 50-90 pentru acoperisuri verzi

Forma speciala a matritelor permite o rezistenta mare la compresiune si vibratii, economisind astfel grosimea planseului, fara a modifica rezistenta mecanica. Toate modulele sunt prevazute cu sistem de blocare corespunzatoare pe partea de sus, pentru a asigura o stabilitate mai buna in timpul montarii si turnarii betonului. Au dimensiune de 600x600 mm si inaltimea de 50 sau 90 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Module Modi pentru crearea de spatii ventilate
 
Module Modi pentru crearea de spatii ventilate

Modi produce sisteme pentru crearea de spatii ventilate, sisteme pentru protectia zidurilor, sisteme pentru pavaj din beton si iarba, precum si gradini pentru acoperisuri. Pentru constructia de spatii ventilate cu inaltime variabila intre 700 mm si 3000 mm, se ofera sistemul Modi Evolution, care permite construirea de spatii de ventilare si acces.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...