Izolatie din vata minerala de sticla, izolatie din sticla celulara

 
Izolatii din vata minerala de sticla ISOVER
12 produse

Gama de produse ISOVER cuprinde urmatoarele materiale termoizolante: ISOVER RIO, ISOVER RIO ALU, ISOVER Akusto, ISOVER EKO, ISOVER Piano, ISOVER Forte, ISOVER Domo, ISOVER Tango, TDPS, TDPT.

12 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®
13 produse

Materia prima pentru fabricarea vatei de sticla sunt deseurile din sticla. Gama de produse Knauf Insulation din fibre de vata minerala de sticla este sub forma de rulouri si placi. Produsele din vata minerala de sticla se comprima usor. Avantajul este ca se pot pune cantitati mari in pachete mici, ceea ce inlesneste transportul. Produsele comprimate isi pastreaza proprietatile si revin la grosimea lor initiala dupa despachetare. Compania Knauf Insulation, foloseste la fabricarea produselor izolante din vata mineral de sticla, un liant natural, fara formaldehida, realizat din materiale organice regenerabile, in locul produselor chimice bazate pe petrol. Datorita tehnologiei ECOSE®, toate produsele, fabricate din vata minerala de sticla au o culoare maro specifica, obtinuta natural fara vopsea sau coloranti artificiali. Portofoliu de vata de sticla poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri inclinate, fatada ventilata, pereti de compartimentare, plafoane si intradosuri, vata vrac (SUPAFIL) si vata de sticla pentru aplicatii multiple.

13 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Vata minerala de sticla Ursa Glasswool
26 produse

Marca ce reuneste produse din vata minerala destinate izolarii termice si fonice a acoperisurilor inclinate, a peretilor de compartimentare si a peretilor exteriori. Produsele sunt disponibile sub forma de role sau placi. Toate produsele Ursa Glasswool sunt incombustibile, fiind clasificate A1 conform normelor Euroclass pentru articole necaserate.

26 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Placi din vata minerala hidrofobizata Ursa Terra
3 produse

Marca ce reuneste produse din vata minerala destinate izolarii termice si fonice a acoperisurilor inclinate, a peretilor de compartimentare si a peretilor exteriori. Produsele sunt disponibile sub forma de placi. Toate produsele Ursa Terra sunt incombustibile, fiind clasificate A1 conform normelor Euroclass. Rezistenta la fluxul de aer de >5 kPa·s/m², asigura o fonoabsorbtie optima.

3 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Izolatie din sticla celulara FOAMGLAS®

Placi izolatoare pentru interior, ecologice, etanse la apa si vapori, rezistente la daunatori, compusi chimici, compresiune si foc. Se prelucreaza usor si au stabilitate dimensionala datorita sticlei care nu se dilata si nu se contracta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Izolatie din vata minerala de sticla, izolatie din sticla celulara

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...