Izolatie tehnica, invelis de protectie

Actualizat
 
Izolatii tehnice ISOVER din vata minerala
10 produse

ISOVER pune la dispozitie o gama larga de produse pentru toate tipurile de izolatii tehnice: industrie, ventilatie, incalzire, aer conditionat.

10 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Izolatii tehnice Knauf Insulation
7 produse

Izolatia tehnica Knauf Insulation este menita pentru izolarea termica, fonica si la foc a suprafetelor plate si curbate a conductelor, sistemelor de incalzire si aer conditionat, recipientelor etc. Cartonul ondulat actioneaza ca un strat protector de izolatie.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Izolatii tehnice ROCKWOOL pentru HVAC si protectie la foc
8 produse

Materialele folosite pentru izolarea termica in industrie le numim "izolatii tehnice". Proprietatea cea mai importanta a materialelor izolante utilizate in industrie, este capacitatea lor de a termoizola conducand astfel la reduceraa pierderilor energetice si la reducerea costurilor finale de productie. In acelasi timp, aceste au un rol important din punct de vedere al functionalitatii sigurantei si protectiei sistemelor.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Panouri tip ALP preizolate pentru tubulaturi de ventilatie

Panouri termoizolante de inalta performanta din spuma rigida de poliizocianurat, fara CFC sau HCFC, caserat cu folie de aluminiu gofrata pe ambele fete, cu grosimea de 80 µm. Toate produsele au fost realizate conform standardelor UNI EN ISO 9001:2000 si au Certificat CE, conform standardelor europene in vigoare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Izolatii SIG Air Handling pentru tubulatura
3 produse

Izolatii in rulouri, saltele izolatoare si accesorii de izolare.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Piese HL pentru treceri etanse prin fundatii

Piesele etanse de trecere prin fundatii de la HL asigura o etansare sigura impotriva infiltratiilor in zonele cu cel mai mare risc de infiltrare, adica la trecerea conductelor prin peretii hidroizolati ai fundatiiei cladirii. De asemenea piesele HL se pot utiliza la etansarea trecerii prin fundatiia hidroizolata a cladiriii a mai multor tuburi sau cabluri electrice. Gama de piese HL asigura etansarea trecerilor prin fundatiile hidroizolate cu membrane de bitum sau membrane de PVC.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Izolatie pentru tevi Climapor

Izolatia corespunzatoare a tevilor pentru apa rece si apa calda, nu numai ca reduce costurile cu energia prin diminuarea pierderilor de caldura, dar asigura si o protectie eficienta a instalatiilor impotriva condensului, coroziunii si socurilor mecanice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Placi din vata minerala caserata Ursa Air
3 produse

Gama Ursa Air reprezinta o solutie buna pentru constructia canalelor de ventilatie si climatizare. Ursa Air imbina excelentele calitati de termo si fonoizolare cu siguranta unui produs incombustibil.

3 produse
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...