Folie izolatoare, bariera de vapori, strat de difuzie vapori

 
Membrane climatice inteligente ISOVER VARIO® KM Duplex

Membrana ISOVER VARIO® KM Duplex UV este o membrana inteligenta care poate fi folosita pentru protectia fata de umiditate a elementelor de constructie si pentru imbunatatirea etansarii acestora fata de trecerea aerului: elemente din lemn ale acoperisurilor, pereti exteriori, plafoane. Membrana ISOVER VARIO® KM Duplex UV este singura bariera impotriva vaporilor disponibila pe piata din Romania care are proprietati variabile in functie de conditiile climatice. Iarna, sistemul VARIO® blocheaza difuzia umiditatii de la interior spre exterior, prin structura cladirii, iar vara, membrana permite umiditatii acumulate sau rezultate in urma uscarii elementelor de lemn sa difuzeze catre interior, de unde poate fi evacuata prin aerisire.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Membrane pentru acoperis sarpanta Bauder
2 produse

Sub invelitoare se afla un acoperis secundar, un invelis secundar sau un strat suport, care serveste ca un al doilea strat de protectie respectiv un al doilea plan de scurgere a apei impotriva umiditatii si a influentei intemperiilor. El impiedica patrunderea in termoizolatie a ploii torentiale, a zapezii viscolite sau apei rezultate din topire. In cazul unor invelitori defecte, acest al doilea plan de scurgere protejeaza cladirea impotriva posibilelor deteriorari, el trebuie sa corespunda de la inceput unor cerinte foarte ridicate. Dar si cea mai buna protectie poate fi intotdeauna imbunatatita. Cu membranele bituminoase inovative, Bauder a realizat la acoperisurile sarpanta o munca de pionierat decisiva. Pana astazi, pentru multi prelucratori numele Bauder TOP este sinonim cu membranele pentru acoperisuri sarpanta de calitate ridicata. Siguranta, calitatea si eficienta stau la baza elaborarii fiecarei noi solutii. Fie ca este vorba de tehnica autodeziva pe cusatura cu timp redus sau a permeabilitatii la difuzie - Bauder ofera solutii pentru fiecare utilizare si orice cerinte.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Membrane de difuzie si bariere de vapori Knauf Insulation
5 produse

Membrane de vapori la interior, pentru controlul vaporilor, membrane impermeabile la exterior, membrane de difuzie si bariere de vapori Knauf Insulation.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...