Bauder Srl

Solutii termoizolante pentru acoperis sarpanta Bauder

In principiu la termoizolarea acoperisului exista trei metode: termoizolatie pe capriori, termoizolatie intre capriori sau combinatie dintre cele doua. Termoizolatia pe capriori este cea mai buna termoizolatie deoarece se aplica ca si o calota inchisa din elemente termoizolante pe intreaga suprafata a acoperisului. Astfel sectiunea capriorilor ramane mai subtire. La termoizolatie intre capriori grosimea si calitatea materialului termoizolant determina inaltimea capriorilor. Prin aceasta capriori vor fi mai mari in orice caz, decat ar fi static necesar. In afara de aceasta rezulta prin capriori si pereti punti termice, care inrautatesc capacitatea de termoizolare. Aceasta este precum o haina de iarna cu fasii decupate.

Produse din aceasta familie

Termoizolatii pentru acoperis sarpanta pe capriori Bauder
 
Termoizolatii pentru acoperis sarpanta pe capriori Bauder

Termoizolatia pe capriori, este cea mai buna metoda constructiva de izolare, deoarece peste intreaga suprafata a acoperisului este montata o calota inchisa din elemente de izolare, care protejeaza atat spatiul de locuit cat si constructia acoperisului. Prin aceasta sectiunile transversale ale capriorilor raman subtiri si se evita astfel puntile termice printre capriori si peretii intermediari.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Termoizolatii pentru acoperis sarpanta pe capriori kombi Bauder
 
Termoizolatii pentru acoperis sarpanta pe capriori kombi Bauder

Termoizolatia kombi este o combinatie dintre termoizolatia intre capriori si o suprafata termoizolatoare suplimentara deasupra sau sub capriori. Ea imbunatateste punctele slabe ale termoizolatiei intre capriori si permite construirea acoperiselor subtiri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Termoizolatii pentru acoperisuri cu invelitori metalice Bauder
 
Termoizolatii pentru acoperisuri cu invelitori metalice Bauder

O varianta pentru cerintele ridicate din punct de vedere tehnic si arhitectonic ale acoperisului sarpanta este acoperirea cu invelitori metalice, precum titan-zinc, cupru, aluminiu, otel inoxidabil sau otel zincat. Pentru invelitoarele metalice, Bauder ofera un sistem de termoizolare pe capriori compact si economic. Acesta uneste intr-un singur element termoizolatia, protectia la foc si zgomot impreuna cu placa din fibre de lemn lipita pe partea superioara. Se preteaza pentru acoperisuri cu invelitori din ardezie, sindrila din lemn, placi din bitum sau ciment fibros.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Termoizolatie pentru interior Bauder
 
Termoizolatie pentru interior Bauder

Indiferent la constructie noua sau constructie veche, masurile suplimentare de termoizolare sub capriori, a planseului superior, a tavanului subsolului sau a podelei impiedica pierderile de caldura. In aceste domenii sunt necesare pentru a impiedica pierderile de caldura in special elemente subtiri dar superior termoizolatoare pe care le ofera Bauder. In functie de utilizare, acestea sunt livrabile cu diferite straturi functionale, de exemplu placi de gips sau din lemn.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...