Bauder Srl Membrane pentru acoperis sarpanta pentru domenii de utilizare speciale

Acoperisurile si fatadele metalice sunt din punct de vedere tehnic si al amenajarii pretentioase. In special la protectia impotriva umiditatii sub invelitoare metalica vor fi prezente cerinte ridicate. Ca si strat de separatie autoadeziv pe cusatura, permeabil la difuzie. Unic la aceasta membrana este un strat de egalizare si dren cu inaltimea de 8 mm, ce asigura o scurgere rapida si sigura a umiditatii intre acoperisul metalic si stratul de separatie. Orice solicitare a partii inferioare a metalului la umiditate va fi impiedicata. Aceasta creste durata de viata a acoperisului semnificativ. Cusatura autoadeziva longitudinala va inchide etans dupa aplicare. Pe baza acestui lucru constructia de lemn ramane protejata pana la acoperirea finala.

Documente

Alte produse ale companiei

Acoperisuri verzi Bauder
 
Acoperisuri verzi Bauder

Acolo unde se ridica noi constructii, cu ajutorul unui acoperis cu vegetatie se poate recupera o parte din natura ce fusese sacrificata anterior. Acoperisurile cu vegetatie dau un plus de valoare cladirilor si ofera o serie de avantaje ecologice, cum ar fi racorirea aerului si producerea de oxigen, reglarea umiditatii aerului, retinerea prafului si colectarea apei pluviale. Din aceste motive, Bauder simbolizeaza o solutie profesionista pentru acoperisurile cu vegetatie (plantarea acoperisurilor). Pe langa competenta Bauder in materie de acoperisuri terasa, ofera o varietate de sisteme de constructie avansate pentru plantarea extensiva si intensiva a acoperisurilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Termoizolatii poliuretanice Bauder
 
Termoizolatii poliuretanice Bauder

Bauder PIR este o spuma poliuretanica dura dezvoltata cu indice PIR ridicat si prin aceasta cu proprietati imbunatatite. Este materialul termoizolant cu capacitatea de transfer termica cea mai scazuta si deja indeplineste cu grosimi mici cerintele ordonantei privind economisirea energiei. Termoizolatiie din Bauder PIR se evidentiaza prin rezistenta termica ridicata si stabilitate dimensionala buna. Bauder PIR este rezistent la bitum fierbinte si poate fi izolat cu membrane bituminoase. Bauder PIR nu putrezeste, este rezistenta la mucegai si ciuperci, inodora si fiziologica este fara indoiala de luat in considerare pentru viitoarele utilizarile tehnice in constructii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Straturi de inchidere Bauder Straturi hidroizolatoare Bauder Bariere de vapori Bauder
 
Membrane bituminoase Bauder
3 produse

Cerintele pentru fiecare constructie de acoperis corecta sunt complexe. Calitatea si executia materialelor utilizate decide decisiv auspra duratei de viata a structurii intregului acoperis. Diferitele componente de sistem Bauder pot fi intre ele combinate: membrane termosudabile conventionale cu membrane timp redus de aplicare BauderTHERM sau membrane a sistemului autoadeziv la rece BauderTEC, si toate acestea cu element termoizolant ales de dumneavoastra.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Membrane pentru acoperis sarpanta pentru termoizolatie sau pe astereala
 
Membrane pentru acoperis sarpanta pentru termoizolatie sau pe astereala

Al doilea plan de scurgere a apei sub invelitoare este ca o protectie suplimentara impotriva intemperiilor. El este impermeabil pe toata suprafata, inclusiv in zona de cusatura sau de capat. Se face diferenta astfel intre un subacoperis impermeabil si subacoperisurile rezistente la intemperii. Membranele sub acoperis vor fi dispuse ca masuri suplimentare sub invelitoarea acoperisului din tigla. Acestea vor fi aplicate pe astereala, placi din lemn sau pe straturi de termoizolatie rezistente la compresiune. La subacoperisurile impermeabile, contrasipca va fi integrata in hidroizolatie (cu benzi de acoperire), la subacoperisul rezistent la intemperii, contrasipca va fi prevazuta inferior cu benzi etansare a cuielor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Straturi hidroizolatoare Bauder
 
Straturi hidroizolatoare Bauder

Pentru o siguranta durabila au grija robustele membrane termosudabile Bauder Flex cu bitum elastomer sau cele cu aplicare rapida Bauder Therm UL 50. Multumita excelentului comportament la rece si stabilitatii ridicate la cald rezista ambele la solicitari ridicate - sigur peste decenii. Primul strat va fi montat pe un strat suport sensibil la temperatura precum placi din polistiren expandat, o lipire la cald nu poate fi vorba. Aici membrana hidroizolatoare autoadeziva la rece Bauder TEC KSA DUO respectiv Bauder TEC KSA este solutia optima.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Folie izolatoare, bariera de vapori, strat de difuzie vapori
Folie izolatoare, bariera de vapori, strat de difuzie vapori
Tigla pentru acoperis
Tigla pentru acoperis
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Invelitoare din foi de tabla pentru acoperis si fatada
Invelitoare din foi de tabla pentru acoperis si fatada
Placaj din ardezie sau fibrociment
Placaj din ardezie sau fibrociment

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...