Yale

Camere de supraveghere inteligente Yale

Gama de camere de supraveghere marca Yale ofera confort si liniste sufleteasca prin permiterea vizualizarii interiorului sau exteriorului locuintei folosind un smartphone sau o tableta.

Produse din aceasta familie

Camera Wi-Fi de interior Yale - Pan & Tilt
 
Camera Wi-Fi de interior Yale - Pan & Tilt

Cu camera Yale Wi-Fi de interior – Pan & Tilt, poti primi alerte de detectare a miscarii, poti muta camera in sus si in jos sau de la stanga la dreapta, pentru a acoperi fiecare colt al casei tale. Camera poate fi controlata prin aplicatia Yale View, cu functionalitati suplimentare, cum ar fi partajarea camerelor cu prietenii, programarea inregistrarii continue a imaginilor, inregistrari de detectare a miscarii si gruparea a pana la 4 camere Yale, pentru o experienta de utilizare fara intreruperi. Pe langa experienta excelenta in utilizare, camera functioneaza cu asistenti vocali, ceea ce face viata moderna ocupata sa fie mai usoara.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Camera Wi-Fi de interior Yale - HD
 
Camera Wi-Fi de interior Yale - HD

Poarta conversatii in timp real cu cei dragi, de oriunde te-ai afla, si primeste notificari de miscare pentru a te anunta ca au ajuns acasa in siguranta. Camera poate fi controlata prin aplicatia Yale View, cu functionalitati suplimentare, cum ar fi partajarea camerelor cu prietenii, programarea inregistrarii continue, inregistrari de detectare a miscarii si gruparea a pana la 4 camere Yale, pentru o experienta de utilizare fara probleme. Pe langa experienta excelenta in utilizare, camera functioneaza cu asistenti vocali, ceea ce face viata moderna ocupata sa fie mai usoara.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Camera Wi-Fi de exterior Yale - reflector si sirena
 
Camera Wi-Fi de exterior Yale - reflector si sirena

Folosind camera Yale Wi-Fi pentru usa din fata - reflector si sirena, poti discuta cu vizitatorii, de exemplu ii poti spune postasului sa-ti lase coletul unui vecin, multumita functiei de detectare a miscarii si conversatiei in timp real. Camera se poate controla prin aplicatia Yale View, cu functionalitati suplimentare, cum ar fi partajarea camerelor cu prietenii, programarea inregistrarii continue, inregistrari la detectarea miscarii si gruparea a pana la 4 camere din gama Yale, pentru o experienta in utilizare fara probleme. Pe langa experienta excelenta in utilizare, camera functioneaza cu asistenti vocali, ceea ce face viata moderna ocupata sa fie mai usoara.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Camera Pro Wi-Fi de exterior Yale - 4MP
 
Camera Pro Wi-Fi de exterior Yale - 4MP

Cu imagini live HD si vedere de noapte imbunatatita, poti vedea totul clar, indiferent de ora sau de cat de rea ar fi vremea. Camera poate fi controlata prin aplicatia Yale View, cu functionalitati suplimentare, cum ar fi partajarea camerelor cu prietenii, programarea inregistrarii continue, inregistrari de detectare a miscarii si gruparea a pana la 4 camere Yale, pentru o experienta in utilizare fara probleme. Pe langa experienta excelenta in utilizare, camera functioneaza cu asistenti vocali, ceea ce face viata moderna ocupata sa fie mai usoara.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...