Gutman

Transpalet manual Gutman BF P-T/P 3000

Transpalet manual pentru depozite, pentru ridicarea si manipularea marfii, cu sarcina utila de 3000 kg. Roata conducatoare: otel cu bandaj de poliuretan, 200 x 50 mm, iar role spate: poliuretan duble (tandem), 80 x 70 mm.

  • sarcina utila 3000 Kg
  • cursa utila 200 mm
  • inaltime totala 1230 mm

Documente

Specificatii

Alte produse ale companiei
Bariere mobile tip JPZ
 
Bariere mobile tip JPZ

Previn patrunderea apei in cladiri sau alte obiective. Instalare usoara in ferestre, usi, porti si alte deschideri. Sistemul anti-inundatii a fost testat cu succes pentru rezistenta mecanica si etanseitate absoluta in timpul inundatiilor si a precipitatiilor (de exemplu, rupere de nori). Este posibila protectia deschiderilor de latimi diferite. Inaltime 300-1200 mm, latime 500-6000 mm, alte dimensiuni la cererea clientului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Platforma de incarcare Translyft
 
Platforma de incarcare Translyft

Platforma de incarcare Translyft pentru incarcarea si descarcarea camioanelor in conditii de siguranta. Platformele de incarcare Translyft pot fi utilizate pentru a compensa diferentele de nivel mari, de exemplu intre vehicul si rampa de incarcare permanenta. Platformele de incarcare sunt proiectate si echipate pentru a manipula incarcaturi mari. In acelasi timp, platformele permit incarcarea/descarcarea rapida a marfurilor. Intreaga cantitate de marfa poate fi incarcata sau descarcata in cateva operatii simple, ceea ce economiseste timp si energie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Usi de protectie la inundatii JaP Jacina
 
Usi de protectie la inundatii JaP Jacina

Usile de protectie la inundatii JaP Jacina previn patrunderea apei, in caz de inundatii sau ploi torentiale, in case sau alte cladiri. Activare usoara si rapida atunci cand este necesar. Este disponibila in doua variante standard – nivel maxim al apei de 1 sau 5 m, dar si alte solutii atipice la cerere. Sistemul se activeaza fie prin umflarea garniturii EPDM printr-o supapa amplasata in cutia de langa usa, fie manual folosind o pompa, un compresor, un cartus CO₂ si cilindru de presiune, fie automat de catre unitatea de control folosind un senzor de inundatie sau butonul de pe unitatea de control de la distanta. Caracteristicile standard ale acestei usi sunt la fel ca cele ale unei usi obisnuite. Se poate alege deschiderea la stanga sau la dreapta, culoarea usilor, geamuri, dimensiunile si alte dotari.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Bariera mobila de protectie la inundatii tip Inova AL 50 si 80
 
Bariera mobila de protectie la inundatii tip Inova

Sistemul mobil de protectie este destinat pentru interceptarea, devierea si directionarea valului de inundatie si apoi canalizarea acestuia in directia dorita. Permite imbunatatirea protectiei la inundatii fara a modifica aspectul mediului inconjurator. Pentru constructia unei bariere de 100 m lungime, cu peretii de protectie mobili, cu distanta de 3 m intre coloane si inaltimea de 1,2 m, sunt necesare in medie de la 1 la 2 ore si 4-8 montatori. Pentru demontare, amplasarea in containere de depozitare si curatarea pieselor este necesar de 2 ori mai mult timp de lucru, decat pentru constructia sistemului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de parcare Modulo Scissor
 
Sistem de parcare dependent Modulo Scissor

Este un sistem bazat pe un mecanism unic de foarfece actionate hidraulic. Permite o parcare extrem de confortabila si, in acelasi timp, vizuala a doua masini folosind un singur loc de parcare traditional. Aceasta solutie este ideala pentru colectionarii si dealerii auto care doresc sa prezinte vehiculele intr-un mod interesant, economisind in acelasi timp spatiu. Modulo Scissor este, de asemenea, excelent pentru diferite targuri si saloane auto. Unul dintre avantajele sale este posibilitatea rabatarii intregului sistem, astfel incat niciun element al acestuia sa nu se proiecteze dincolo de platforma. Datorita acestui fapt, sistemul poate fi perfect utilizat si in aer liber.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Doc, rampa de egalizare
Doc, rampa de egalizare
Cutie, caseta, accesoriu tehnologic de stocare
Cutie, caseta, accesoriu tehnologic de stocare
Poarta industriala, poarta industriala rapida
Poarta industriala, poarta industriala rapida
Pardoseala industriala si strat de finisaj
Pardoseala industriala si strat de finisaj
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...