Modulo

Sisteme de parcare dependente Modulo

Sistemele de parcare independente Modulo sunt realizate din otel rezistent la coroziune. Masina parcata pe platforma superioara poate iesi afara de indata ce masina parcata pe platforma inferioara a iesit.

Produse din aceasta familie

Sistem de parcare Modulo Slant
 
Sistem de parcare dependent Modulo Slant

Este un sistem care functioneaza excelent in locuri cu inaltime limitata - platforma superioara este inclinata spre locul de parcare inferior si inclinata intr-un unghi mic, pentru a maximiza spatiul disponibil. Aceasta solutie este ideala pentru garaje cu tavane joase, in case familiale sau in institutii publice. Este cel mai usor dintre toate sistemele de parcare Modulo. Acesta are o latime de 2,5 m, la fel de mare ca si spatiul de parcare standard, ceea ce il recomanda pentru spatii limitate.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sistem de parcare Modulo Polo
 
Sistem de parcare dependent Modulo Polo

Este un sistem de parcare proiectat pentru cladiri cu spatiu redus pentru parcari, de exemplu: firme mici, spitale sau hoteluri. De asemenea va functiona perfect si in garaje rezidentiale. Utilizarea acestuia este usoara si facila. Latimea acestuia este de 2,5 m, exact cat ocupa un spatiu de parcare standard. In plus exista posibilitatea selectarii in mod individual inaltimea spatiului de parcare. Unul dintre avantajele sistemului de parcare Polo, consta in faptul ca platforma acestuia serveste ca acoperis pentru autoturismul parcat sub acesta. Sistemul a fost proiectat pentru parcarea urmatoarelor tipuri de autoturisme: sedan, break, furgoneta, SUV - in functie de dimensiunea si greutatea acestora.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sistem de parcare Modulo Scissor
 
Sistem de parcare dependent Modulo Scissor

Este un sistem bazat pe un mecanism unic de foarfece actionate hidraulic. Permite o parcare extrem de confortabila si, in acelasi timp, vizuala a doua masini folosind un singur loc de parcare traditional. Aceasta solutie este ideala pentru colectionarii si dealerii auto care doresc sa prezinte vehiculele intr-un mod interesant, economisind in acelasi timp spatiu. Modulo Scissor este, de asemenea, excelent pentru diferite targuri si saloane auto. Unul dintre avantajele sale este posibilitatea rabatarii intregului sistem, astfel incat niciun element al acestuia sa nu se proiecteze dincolo de platforma. Datorita acestui fapt, sistemul poate fi perfect utilizat si in aer liber.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noile sisteme de parcare dependente Modulo
Noile sisteme de parcare dependente Modulo
Echipate cu un panou de control individual care protejeaza impotriva utilizarii de catre persoane neautorizate
Noile sisteme de parcare dependente Modulo
Categorii recomandate
Ascensor de marfa, dispozitiv de ridicare
Ascensor de marfa, dispozitiv de ridicare
Sistem de acces si parcare
Sistem de acces si parcare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...