proidea.ro catalog online de informatii produse

Perioada de valabilitate prelungita - Electrizati-va afacerea cu STILL!


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. ianuarie 08.

GRATIS primele 6 luni de chirie pe termen lung, GRATIS primele 6 luni full service

Evolutia mondiala indica un trend clar spre electro mobilitate in Intralogistica. Incepand din anul 2009, cererea de stivuitoare electrice a fost in continua crestere in Uniunea Europeana, in detrimentul stivuitoarelor diesel.

Factori precum cheltuielile cu energia si cu intretinerea, preturile in continua crestere ale petrolului si combustibililor, precum si costul general al vehiculului, devin din ce in ce mai importanti.

In cazul in care doriti sa va optimizati procesele de logistica, sau luati in considerare inlocuirea stivuitoarelor vechi din dotare, STILL are o oferta unica pentru dumneavoastra: bonusuri speciale la achizitia sau incheierea unui contract de inchiriere pe termen lung pentru un nou stivuitor electric STILL.

In plus, dumneavoastra beneficiati de utilaje de ultima generatie inteligente si eficiente, sistem de actionare nepoluant, costuri cu energia si de intretinere semnificativ mai mici, eficienta si responsabilitate fata de mediu, cresterea performantei si tehnologie moderna Li-Ion.

Descoperiti oferta electrizanta STILL!

Electrizati-va afacerea cu STILL!
  • utilaje de ultima generatie inteligente si eficiente
  • sistem de actionare nepoluant
  • costuri cu energia si de intretinere semnificativ mai mici
  • eficienta si responsabilitate fata de mediu
  • cresterea performantei
  • tehnologia moderna Li-Ion.
GRATIS primele 6 luni de chirie pe termen lung, GRATIS primele 6 luni full service, 1500 Euro* bonus special suplimentar fata de valoarea reala a stivuitorului dumneavoastra vechi!

*Oferta valabila pana la 01.03.2018, oferta se aplica doar la achizitionarea sau inchirierea pe termen lung pentru un stivuitor electric STILL nou.


La achizitionarea sau inchirierea pe termen lung a unui nou stivuitor electric STILL, va oferim un bonus special de 1.500 €*, suplimentar fata de valoarea reala a stivuitorului dumneavoastra vechi.

Pliantul campaniei "Electrizati-va afacerea cu STILL!"


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre stivuitoarele electrice STILL, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, str. Ithaca, nr. 420, etaj 2
Telefon: +40 37 222 0934
Telefon: +40 37 222 0933
Telefon: +40 21 369 7112
E-mail:
Web: www.still.ro
Web: www.still.ro/9527.0.0.html
Mihaela Ianole
responsabil marketing +40 37 222 0933, +40 37 222 0934, +40 37 222 0956
Vanzari
   
   
   
   
STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 7000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
Denumiri marca: STILL
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  stil  still  perioada  valabilitate  prelungita  electrizativa  afacerea  primele  6  sase  luni  gratis  gratuit  chirie  motostivuitor  motostivuitoare