proidea.ro catalog online de informatii produse

Campania STILL de buy back


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. septembrie 08.

Utilajele de ridicare achizitionate de catre STILL - Rapid, confortabil si usor

Se apropie toamna si orice logistician eficient pregateste in detaliu utilajele pentru noi proiecte performante.

Pentru a va ajuta in acest demers, STILL a pregatit o actiune speciala de cumparare directa a stivuitoarelor dumneavoastra vechi.

Cumparam orice tip de utilaj industrial, independent de stare, varsta sau marca. Veti beneficia de un partener de contact central, de asemenea, daca doriti sa vindeti mai multe utilaje. Bineinteles ca vom rascumpara si utilajele industriale; la cerere, va vom face o oferta pentru un utilaj nou sau pentru unul dintre utilajele noastre premium reconditionate.

Vindeti utilajele dumneavoastra second-hand la STILL si veti beneficia de un proces simplu, direct si rapid de preluare care va va scuti de multa munca.

Pentru a vinde un utilaj catre STILL in trei pasi simpli:
  1. Completati un formular (aici)
  2. STILL va trimite o oferta
  3. STILL preia utilajul second-hand.
Profitati imediat de aceasta oportunitate unica!


Campania STILL de buy back este valabila pana in 31.12.2017.In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre campania STILL de buy back, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele STILL, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Motostivuitoare Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Familie produse  Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz

Economice si puternice: stivuitoarele V de la STILL. De la compact pana la puternic, stivuitoarele diesel si cu gaz carburant reprezinta utilajul potrivit pentru orice scop. Inovatiile usureaza sarcina oricarui operator: Toate stivuitoarele V din seriile RX 70/R 70 sunt extrem de usor de operat si de condus. Operator si utilaj - un ansamblu perfect: STILL ofera conditiile pentru manipularea confortabila si sigura a stivuitorului. Astfel, treptele, foarte largi, sunt foarte vizibile si la coborare – iar scaunele au fost modelate ergonomic, si capitonate pentru a asigura protectia spatelui. Aici intra in actiune sistemul electronic inteligent Cockpit, care ii ofera operatorului posibilitatea de a se concentra nestingherit asupra sarcinilor de serviciu.

Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, str. Ithaca, nr. 420, etaj 2
Telefon: +40 37 222 0934
Telefon: +40 37 222 0933
Telefon: +40 21 369 7112
E-mail:
Web: www.still.ro
Web: www.still.ro/9527.0.0.html
Mihaela Ianole
responsabil marketing +40 37 222 0933, +40 37 222 0934, +40 37 222 0956
Vanzari
   
   
   
   
STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 7000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
Denumiri marca: STILL
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  still  motostivuitor  motostivuitoare  stivuitor  stivuitoare  campanie  buy  back  buy-back  2017