proidea.ro catalog online de informatii produse

10 ani de STILL RX 70-20/35 - Acum cu garantie extinsa cu 3 ani


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2016. august 19.

Oferta valabila pana la 01.08.2017

 
Mai bun ca niciodata - noul RX 70-20/35.
Suntem convinsi - la aniversarea de 10 ani noul RX 70-20/35 a devenit mai bun. Sa fiti sigur de asta!
Profitati de promisiunea noastra - Va oferim o garantie extinsa cu 3 ani* pentru tot sistemul de actionare.
Valabil pana la 01.08.2017
Si mai bun la aniversarea de 10 ani

Exact la aniversarea de 10 ani a RX 70-20/35, noul model continua povestea de succes. Pe langa un aspect nou, modern, noul RX 70-20/35 este un pachet atractiv cu multe imbunatatiri:
  • Performante imbunatatite: Utilizarea optima a energiei hibride
  • Acum si cu capacitatea de 2 tone: cu centrul de greutate la 600
  • Caracteristici optimizate de manevrabilitate: Ampatament de dimensiuni mai mari pentru o mai buna stabilitate la condus
  • Noi interfete de comunicatii: Radio cu USB si comunicatie Bluetooth maini libere.

Campionul eficientei 2016

De zece ani RX 70-20/35 este campionul eficientei intre stivuitoarele cu motor cu combustie interna. Cu un consum de combustibil de numai 2,5 litri pe ora de functionare, este stivuitorul cu cel mai mic consum si cel mai prietenos cu mediul din clasa sa.

Tehnologia hibrid, impreuna cu pompa reglabila de deplasare care si-a demonstrat performantele, duc la reducerea considerabila a consumului de combustibil. In plus, postul de operare reglabil individual si caracteristicile de ridicare permit reglarea individuala a comportamentului stivuitorului, in functie de cerintele conditiilor particulare ale aplicatiei. Inteligent, eficient si prietenos cu mediul - acesta este RX 70.

RX 70 este construit perfect pentru manipularea rapida si agila a marfurilor, in conditii de operare la exterior. Chiar si conditiile meteorologice cele mai defavorabile si in schimbare nu reprezinta o problema - operatorul este complet protejat in cabina spatioasa a stivuitorului.Pliantul promotiei disponibil aici

Puternic - in frunte de 10 ani

Cu capacitatea sa de incarcare de 2,0 pana la 3,5 tone, RX 70-20/35 combina energia, precizia, caracterul compact, siguranta si responsabilitatea de mediu intr-un mod unic:
  • Actionare diesel-electrica cu tehnologie hibrid: Combinatia dintre un motor cu combustie si un motor electric face ca RX 70 sa fie numarul unu mondial din punctul de vedere al consumului, care este de numai 2,5l/ora (conform VDI 2198 nou). Pe langa aceasta, combina puterea unui motor cu combustie interna cu sensibilitatea unui stivuitor electric. Rezultatul: puternic, precis si, in acelasi timp, eficient energetic.
  • Caracteristici de manevrabilitate deosebit de stabile: Centrul sau de greutate foarte jos face ca stivuitorul sa fie extrem de stabil si sigur.
  • Vizibilitate excelenta: Castigatorul testului ADAC s-a gandit la toate detaliile: ecran frontal ridicat, panou de comanda coborat, catarg care nu obstructioneaza vizibilitatea si geamuri de mari dimensiuni pe elementul superior de protectie.
  • Compact, agil si puternic: Datorita contragreutatii scurte, design-ului compact si caracteristicilor de directie, RX 70 se deplaseaza rapid si eficient – chiar si in spatii inguste.
  • Mod eficienta Blue-Q: Economii de energie de pana la 10 procente prin apasarea unui buton.

STILL 360° experience


*Include: motor de actionare, diferential si planetare, ax motor, generator, invertor, transformator de curent si modul de putere. Maxim 3.000 de ore de functionare. Valabil pana la 01.08.2017.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre stivuitorul STILL RX 70-20/35, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Motostivuitoare Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, str. Ithaca, nr. 420, etaj 2
Telefon: +40 37 222 0934
Telefon: +40 37 222 0933
Telefon: +40 21 369 7112
E-mail:
Web: www.still.ro
Web: www.still.ro/9527.0.0.html
Paul Grigore
   
Vanzari
   
   
   
   
STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 7000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
Denumiri marca: STILL
Stire
Stivuitoare STILL cu furca diesel, gaz si hibrid RX 70 2,0 - 3,5 t
2016.07.29    
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  still  stil  10  ani  garantie  extinsa  3  ani  rx70  rx  70  20  35  stivuitor  stivuitorul  stivuitoare  stivuitoarele  motostivuitor  motostivuitorul  motostivuitoare  motostivuitoarele  electrostivuitor  electrostivuitorul  electrostivuitoare  electrostivuitoarele  still  pana