proidea.ro catalog online de informatii produse

Campania Semmelrock - Ti-a ramas gandul la un loc de vis? Recreeaza-l la tine acasa!


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. octombrie 12.

Oferta valabila in perioada 18.09 - 17.11.2017

Cu pavajele Semmelrock poti sa reconstruiesti in propria gradina locurile de vis din vacante!

Bucura-te de oferta toamnei si descopera preturile speciale pe care ti le-am pregatit la pavajele preferate!
In perioada 18.09 - 17.11.2017, produsele din urmatoarele game de pavaje si borduri au preturi speciale:*
  • pavaje Penter Landhaus
  • pavaje Pastella Combi
  • pavaje Arte
  • pavaje La Linia Combi
  • pavaje Asti Combi
  • dale Appia Antica
  • gard Rivago
  • pavaj Nardo.
Descopera-le si infrumuseteaza-ti gradina completand formularul de aici!

Pentru a rasfoi brosura campaniei Ti-a ramas gandul la un loc de vis? Recreeaza-l la tine acasa!, faceti clic pe poza de mai sus!

*Promotia este valabila in limita stocului disponibil - detalii in brosura si la partenerii Semmelrock.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Semmelrock aflate in promotie, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Semmelrock Stein+Design Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Pavaje Penter

Metoda de utilizare a caramizii arse pentru pavaj si ziduri este la fel de veche ca si lucrarile de constructie in sine. Klinker este obtinut din sortimente speciale de argila care asigura coloritul ulterior fara adaugarea de substante chimice si prin expunerea la temperaturi foarte ridicate de ardere.
Caracteristici: pardoseala naturala din argila de calitate superioara, cu rigidizare extrema prin ardere, culori naturale atractive, durabile si rezistente la lumina, rezistenta extrema la inghet si impuritati, rezistent la uzura prin frecare, antiderapant, montare facila, ideal pentru exigentele ridicate in amenajarea locuintei si a zonei din jurul acesteia gratie gamei variate disponibile si a posibilitatilor creative de montare, un plus atemporal pentru fiecare stil de amenajare si constructie.
Modele: Penter Piazza, Penter Landhaus, Penter Siena si Penter Doppio.


Firma
Sediu: RO-085100 Giurgiu, Bolintin Vale, Str. Palanca nr. 2E
Telefon: +40 37 278 2672
Telefon: +40 37 278 2674
Telefon: +40 37 278 2673
Fax: +40 37 279 2182
E-mail:
Web: www.semmelrock.ro
   
   
   
   
   
   
   
Pavajele, dalele, precum si palisadele produse de Semmelrock Stein+Design va ajuta sa imbinati aspectul estetic cu cel functional. De mai bine de 50 ani, Semmelrock isi propune prin produsele propri, crearea unui ambient in acord cu asteptarile clientilor sai. Concentranduse pe calitate si pe designul spectaculos al produselor. Ca unul dintre liderii pe piata pavajelor de calitate superioara, oferta cuprinde pavele si dale care isi pastreaza proprietatile si frumusetea chiar si dupa multi ani. Iar pentru aceasta, se investeste sustinut in cercetare si in dezvoltarea de noi produse.
Denumiri marca: La Linia®, Rettango®, Appia antica®, Terca®, Bradstone®, Pastella®, Picola®, Palio®, Nardo®, Classico®, Corona Brillant®, Castelletto®, Terra Toscana®
Alte stiri in categoria de produse Pavaj, bordura
Alte stiri in categoria de produse Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  semmelrock  stein  design  campanie  oferta  promotie  promotia  toamna  2017  dala  dale  pavaj  pavaje  gard  garduri  penter  landhaus  pastella  combi  arte  arc  cerc  la  linia  asti  appia  antica  rivago  nardo