proidea.ro catalog online de informatii produse

Oferta PURMO! Derulator teava si dispozitiv Tacker gratuit la placa Rolljet pentru incalzire prin pardoseala!


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. mai 17.

Campanie desfasurata in perioada 1 aprilie - 30 iunie 2017

In fiecare an, PURMO isi rasplateste clientii cu diferite oferte speciale. Si in aceasta primavara, vedeta este placa Rolljet pentru sisteme de incalzire prin pardoseala.
Astfel, in perioada 1 aprilie - 30 iunie 2017, la fiecare 360 mp de placa Rolljet achizitionata se ofera un Tacker 3D gratuit pentru agrafele de fixare a conductelor sistemului de incalzire prin pardoseala.

De asemenea, pentru fiecare 900 mp de placa Rolljet achizitionata se ofera gratuit un Derulator teava DIY, ideal pentru conductele Purmo PexPenta si SD4+.

Incalzirea prin pardoseala prezinta, in general, doua mari avantaje: distribuirea uniforma a caldurii la nivelul intregii suprafete a pardoselii si libertatea totala in amenajarea interioara. In plus, sistemele de incalzire prin pardoseala de la Purmo inseamna calitate superioara si siguranta deplina. De aceea, componentele sistemului de incalzire prin pardoseala sunt realizate din materii prime de cea mai buna calitate, pentru a nu compromite fiabilitatea instalatiei.

Placa Rolljet este izolatia suport de baza pentru sistemul Purmo de incalzire prin pardoseala, adecvata pentru cladirile rezidentiale, publice si de birouri, si este realizata din polistiren de diferite densitati, expandat prin metoda fara freon, acoperit pe o parte cu folie in care a fost impregnata o plasa de intarire, care asigura fixarea corecta a agrafelor de fixare a conductei. Rezistenta la compresiune a placii Rolljet folosita in mod uzual este de 2000 kg/mp. Pretul sistemului Rolljet + agrafe de fixare 3D/mp este comparabil cu pretul sistemului cu polistiren extrudat si plasa sudata, avand totodata timp de executie cu circa 40% mai redus. Folia hasurata faciliteaza taierea izolatiei si asezarea conductelor. Placa Rolljet are atat rol de izolatie termica, dar si de izolatie fonica.

 
Derulatorul de teava este proiectat pentru instalarea usoara si sigura a conductelor pentru sisteme de incalzire prin pardoseala, fiind adecvat pentru conducte cu diametru de la 14 la 25 mm. Designul acestui derulator pliabil permite reglarea rapida pentru colaci de conducte de diferite lungimi: 240, 300, 500 si 600 m.

Tackerul 3D este conceput pentru agrafele 3D de fixare a conductelor pentru sistemele de incalzire prin pardoseala, oferind o manevrare mai confortabila si o prindere mai rapida si mai sigura a agrafelor de fixare. Tackerul 3D este potrivit atat pentru conducte cu diametru de 14-17 mm, dar si pentru cele de 20 mm.

Achizitioneaza un sistem complet de incalzire prin pardoseala si beneficiezi de 10 ani garantie. Exceptie fac conductele PexPENTA care au 30 ani garantie si elementele electrice si electronice cu 2 ani garantie.
*Campania se adreseaza instalatorilor si companiilor de instalatii si poate fi accesata prin intermediul distribuitorilor Purmo din intreaga tara.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre conductele Purmo PexPenta si SD4+, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre placa Rolljet, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Rettig Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-407352 Cluj, Juc-Herghelie, nr.69B, Hala C1, Modul 1
Telefon: +40 26 440 6771
Fax: +40 26 440 6770
E-mail:
Web: www.purmo.ro
Web: www.vogelundnoot.ro
Consultanta comerciala si tehnica
  +40 21 326 4108
Departament ofertare
  +40 79 983 5180
   
   
In momentul de fata concernul Rettig Heating Group este in Europa cel mai mare producator de radiatoare-panou. In total, fabricile din Finlanda, Polonia, Germania, Belgia, Franta, Suedia, China produc aproape 9 milioane de bucati.
Denumiri marca: Purmo, Vogel&Noot
Cuvinte cheie:  rettig  purmo  oferta  oferte  campanie  companii  promotie  promotii  promotionale  primavara  aprilie  mai  iunie  2017  incalzire  incalzirea  pardoseala  placa  placi  fixare  fixa  izola  izolare  rolljet  conducta  conducte  pexpenta  pex  penta  sd4+  plus  tacker  3d  derulatoar  derulatoare  teava  tevi  exclusiv  instalator  instalatori  companie  companii  instalatii