proidea.ro catalog online de informatii produse

Alatura-te misiunii Ariston Comfort Challenge


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. decembrie 15.

Participa la o noua provocare profesionala!

Ariston te invita sa intri intr-o misiune memorabila, misiunea Ariston Comfort Challenge. Suntem in cautarea unui profesionist, dar nu unul oarecare. Cautam un om foarte bun in meseria lui, dar mai ales curajos, cu spirit de aventura si stapanire de sine. Unul dintre cei putini care pot lua parte la un proiect care va duce confortul acolo unde acest lucru pare imposibil.

Ce trebuie sa stii?
Vei lua parte la o aventura ce va schimba aspectul locului in care vei ajunge. Este un loc salbatic, cu o clima aspra, sarac in vegetatie, dar special si deosebit de frumos, care te va pune la incercari grele, unde forma fizica este esentiala. Provocarea a fost deja acceptata de o echipa de experti internationali, dar mai este nevoie de inca trei participanti pentru ca echipa sa fie completa. Ariston ii va alege pe acestia trei dintre profesionistii sai din intreaga lume. Abilitatile tehnice, in special cele legate de centralele termice murale in condensare, sunt doar o parte a caracteristicilor cerute. In aceasta misiune va trebui sa cooperezi cu echipa ta. Vei intra intr-o echipa internationala a caror membrii vin din intreaga lume. Astfel, este important sa poti comunica in engleza si sa te intelegi cu restul colegilor. Trebuie sa lasi viata ta normala timp de o luna, pentru a intra intr-o aventura unica, care va fi filmata tot timpul.

Ariston Comfort Challenge va aduce aceasta echipa excelenta intr-o lume unica, extrema si imprevizibila! Este o lume a provocarilor care isi va testa abilitatile de profesionist. Dar, mai ales, este o lume in care vom aduce confortul Ariston mai aproape de cei care au nevoie.

Misiunea te asteapta!
Avem nevoie sa stim cateva lucruri despre tine. Cine esti? Esti bun in ceea ce faci? Te descurci cu centralele termice murale in condensare? Esti indeajuns de curajos pentru aceasta provocare?

Intra pe aristoncomfortchallenge.com/ro si inscrie-te!
Daca te potrivesti descrierii sau cunosti pe cineva care consideri ca se potriveste, intra pe aristoncomfortchallenge.com/ro si inscrie-te. Acolo vei gasi mai multe detalii despre cerintele candidaturii.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre misiunea Ariston Comfort Challenge, faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-010505 sector 1, Bucuresti, str.Polona nr.68-72, et.1, Polona Business Center
Telefon: +40 21 231 9510
Fax: +40 21 231 9475
E-mail:
Web: www.ariston.com/ro
   
   
   
   
   
Ariston este expertul mondial in produse destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera, furnizand oamenilor din intreaga lume solutii eficiente si de inalta calitate, cu design italian. Datorita experientei sale globale si intelegerii profunde a nevoilor utilizatorilor, produsele Ariston sunt primite cu incredere, in mod constant, de milioane de familii. De peste 50 de ani, acestea sunt vandute in peste 150 de tari din intreaga lume.
Ariston este apreciat in aceeasi masura de experti si profesionisti, datorita efortului depus in reproiectarea constanta a produselor pentru a simplifica si scurta pasii de instalare si intretinere. Marca Ariston apartine companiei Ariston Thermo Group, lider global in domeniul produselor de termotehnica.
Denumiri marca: Ariston
Alte stiri in categoria de produse Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Alte stiri in categoria de produse Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  ariston  thermo  romania  srl  misiune  misiunea  comfort  challenge  chalenge  provocare  profesionala  instalatori  instalator  cazan  mural  cazane  murale  condensare