proidea.ro catalog online de informatii produse

Izoleaza si Knauf Insulation te premiaza


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. septembrie 18.

Campania se desfasoara in perioada 15 septembrie - 1 noiembrie 2017 si este valabila pentru revanzatori

Cumpara minim un palet de vata minerala de sticla, cu tehnologie Ecose®, in perioada 15 septembrie - 1 noiembrie 2017 si castigi garantat premii.

Premiile campaniei:
Extrase din Regulamentul promotiei
  • Inscrierea in promotie se face sunand la infoline 021.272.32.09 sau completand formularul de concurs online. Numarul infoline are tarif normal in reteaua Romtelecom, cu program de luni pana vineri intre orele 09:00 - 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale, disponibil in perioada 15 septembrie - 1 noiembrie 2017.
  • Puteti accesa un premiu in baza mai multor facturi. O factura trebuie sa contina minim 1 palet intreg achizitionat in perioada promotionala, de la partenerii Knauf Insulation.
  • Pastrati dovada achizitiei. Knauf Insulation poate cere copii sau originale ale acestor documente pentru validarea premiilor.
  • Atentie! Transmiteti corect adresa de livrare a premiului!
  • Premiul se va livra in minim 4 saptamani de la data inscrierii in promotie.
  • Promotie valabila pentru persoane juridice.
Produsele participante in promotie sunt toate produsele de tip vata minerala de sticla, cu Ecose Technology®, de la Knauf Insulation: NatuRoll 042, Unifit 035, NatuRoll Pro, Akustik Board, Decibel, Classic 032, Unifit 033, EkoBoard, NatuRoll Plus, TP 425B, NaturBoard 037, TP440, NatuRoll Plus Alu, EkoRoll Alu.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Knauf Insulation, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Knauf Insulation Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Rola de vata minerala de sticla NatuRoll Plus

NatuRoll Plus, cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru utilizari multiple. Poate fi folosit ca material termoizolant pentru acoperisuri inclinate, dar si pentru constructiile cu cadre de lemn, la interior si exterior. Poate fi montat usor intre grinzile de lemn ale podurilor, dar si deasupra plafoanelor suspendate ca material termo si fono izolant. In cazul folosirii produsului in sisteme deschise difuziei, se recomanda aplicarea unei membrane cu rol de control al vaporilor pe partea interioara. Se aplica foarte bine in sistemele pe cadru de lemn sau metalic. Pe partea exterioara, izolatia este acoperita cu o placa fibrolemnoasa, peste care se aplica un strat de tencuiala. In cazul constuctiilor din lemn, pe partea interioara a produsului este aplicata o placa fibrolemnoasa sau de gips-carton. In cazul sistemelor care nu sunt deschise difuziei se recomanda prevederea partii interioare a termoizolatiei cu membrana cu rol de bariera de vapori.

Rola de vata minerala de sticla NatuRoll Pro

NatuRoll Pro, cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru izolarea acoperisurilor inclinate, ca material de umplutura pentru izolare termica intre capriori, in special in spatiile cu cerinte standard in ceea ce priveste proprietatile de izolare termica ale constructiilor. Pe cadrul acoperisului spre exterior se monteaza folia permeabila la vaporii de apa, Homeseal LDS 0.02, direct pe materialul izolant, pentru a impiedica patrunderea eventualului condens in material, permitandu-i produsului in acelasi timp, sa elimine condensul de la interior. La interior, se va aplica o bariera impotriva umezelii, dupa caz Homeseal LDS 5 Silk sau LDS 200 - pentru spatii cu umezeala in exces, ca spre exemplu bai si bucatarii, ce va impiedica patrunderea umezelii de la interior in materialul izolant printr-o folie cu rol de bariera impotriva vaporilor de apa.

Rola din vata minerala de sticla Unifit 035, Unifit 039

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de role. Conductivitate termica: Unifit 039 λD=0,039 W/mK; Unifit 035 λD=0,035 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. Vata de sticla sub forma de role Unifit 039 si Unifit 035, cu tehnologia ECOSE® este recomandata pentru izolarea acoperisurilor inclinate, ca material de umplutura pentru izolare termica intre capriori, in special in spatiile cu cerinte ridicate in ceea ce priveste proprietatile de izolare termica ale constructiilor si de asemenea pentru constructiile cu acoperisuri inclinate ale caselor pasive si cu un consum de energie redus. Pe cadrul acoperisului spre exterior se monteaza folia permeabila la vaporii de apa direct pe materialul izolant, pentru a impiedica patrunderea eventualului condens in material, permitandu-i produsului in acelasi timp, sa elimine condensul de la interior. La interior, se va aplica o bariera impotriva umezelii, ce va impiedica patrunderea umezelii de la interior in materialul izolant printr-o folie cu rol de bariera impotriva vaporilor de apa. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; insemnari speciale cu "---" pentru taiere usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Placa din vata minerala de sticla NATURBOARD 037 (TP 116)

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placa. Conductivitate termica: λD=0,037 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. NATURBOARD 037 (TP 116), cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru peretii exteriori ce formeaza o structura ventilata, ca material termoizolant de umplutura. Se monteaza pe peretii existenti la exterior, prin intermediul unor elemente ce formeaza un caroiaj (montanti si traverse). Acesta poate fi realizat din sipci de lemn sau profile metalice inoxidabile, ancorate mecanic cu piese din otel inoxidabil. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Rola din vata minerala de sticla DECIBEL (TI 140)

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de role. Conductivitate termica: λD =0,038 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. DECIBEL (TI 140 Decibel), cu tehnologia ECOSE® cu latime de 600 mm este recomandat pentru izolarea peretilor de compartimentare, ca material de umplutura absorbant acustic, utilizat la umplerea structurilor in cadre sau placate, in special cand constructia structurii de gips carton a peretilor de compartimentare si interiori are cerinte ridicate de izolare acustica. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; absorbtie acustica foarte buna; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Placa din vata minerala de sticla AKUSTIK BOARD (TP 115)

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placi ambalate in pachete. Conductivitate termica: λD=0,037 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. AKUSTIK BOARD (TP 115), cu tehnologia ECOSE® cu latime de 600 mm este recomandat pentru izolarea peretilor de compartimentare, ca material de umplutura absorbant acustic, utilizat la umplerea structurilor in cadre sau placate, in special cand constructia structurii de gips carton a peretii de compartimentare si interiori are cerinte ridicate de izolare acustica. AKUSTIK BOARD (TP 115) poate fi folosit ca izolatie termica pentru acoperisurilor inclinate sub capriori fiind o parte componenta din structura acoperisului. Avantaje: proprietati excelente de izolare termic; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensionala; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezultA din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Placa din vata minerala de sticla EKOBOARD (TP 112)

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placa. Conductivitate termica: λD =0,039 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 1350•1. EKOBOARD, cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru utilizari multiple. Poate fi utilizat ca material de izolare termica in structura acoperisurilor inclinate si ca izolatie termica pentru structurile tip caroiaj (montanti si traverse) a peretilor exteriori sau ca umplutura intre montantii peretilor de compartimentare. Este foarte bun pentru utilizarea ca izolatie termica si ca material fonoabsorbant intre grinzile acoperisurilor si la tavanele false. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara ; stabilitate dimensionala ; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa; beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Placa din vata minerala de sticla TP 425B

Vata minerala de sticla, cu Tehnologie ECOSE®, livrata sub forma de placi acoperite pe o fata cu un material textil netesut din fibra de sticla de culoare neagra. Conductivitate termica: λD =0,035 W/mK. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. TP 425 B, cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru peretii exteriori ce formeaza o structura ventilata, ca material termoizolant de umplutura. Produsul este prevazut cu material textil netesut din fibra de sticla de culoare neagra pe una din fete care-l il face adecvat pentru fatadele ventilate. Se monteaza pe peretii existenti, la exterior, prin intermediul unor elemente ce formeaza un caroiaj (montanti si traverse). Acesta poate fi realizat din sipci de lemn sau profile metalice inoxidabile, ancorate mecanic cu piese din otel inoxidabil. Avantaje: proprietati excelente de izolare termica; rezistenta ridicata la foc; rigiditate superioara; stabilitate dimensional; manipulare simpla si usoara; hidrofobizare standard in masa. Beneficii ce rezulta din tehnologia ECOSE®: mai moale la atingere; mai putin prafos; miros neutru; usor de taiat.

Firma
Sediu: RO-013702 sector 1, Bucuresti, str. Piata Presei Libere, nr. 3-5
Telefon: +40 21 224 0206
Fax: +40 21 224 0207
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.ro
Radu Mosteanu
specialist tehnic  
   
   
   
Knauf Insulation este unul dintre cei mai mari producatori de izolatii din lume la ora actuala, care ofera o paleta larga de solutii de izolare, in asa fel incat sa vina in intampinarea cererii crescute de eficienta energetica si perfomanta acustica in locuinte noi si vechi, in edificii comerciale precum si in zona industriala. Angajatii Knauf Insulation activeaza in peste 35 de tari, in 30 de capacitati de productie si un centru de cercetare dedicat vatei minerale, vatei bazaltice, polistirenului extrudat si expandat, precum si polietilenei extrudate. Produsele companiei Knauf Insulation ofera o gama fara precedent de solutii de izolare pentru constructii civile si industriale, pe partea tehnica de sisteme de incalzire si ventilare, precum si solutii originale pentru productia echipamentelor aferente. La mijlocul anului 2009, Knauf Insulation a pus pe piata ECOSE, o tehnologie revolutionara ce elimina pentru prima data colorantii artificiali din procesul de productie al vatei minerale, facand un pas esential inainte in directia asumata a sustenabilitatii.
Denumiri marca: Knauf Insulation, ECOSE Technlogy
Alte stiri in categoria de produse Izolatie din vata minerala de sticla, izolatie din sticla celulara
Alte stiri in categoria de produse Izolatie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  knauf  insulation  ecose  tehnology  tehnologie  technology  vata  minerala  bazaltica  izolare  izolatie  izoleaza  castiga  premiaza  kanuf  insulation  knauf  naturoll  unifit  akustik  board  decibel  classic  ekoboard  naturboard  ekoroll  alu  izolatie  knauf