proidea.ro catalog online de informatii produse

Promotie la ferestrele Internorm - 3 straturi de sticla la pret de 2


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. februarie 09.

Promotie valabila pentru comenzile plasate pana la data de 28 februarie 2018

1+1=3
Alegeti oricare fereastra Internorm, iar in cazul comenzilor plasate pana la data de 28 februarie 2018*, beneficiati de al treilea strat de sticla gratuit. In plus, pana la data mentionata, ferestrele Internorm pot fi achizitionate la preturile anului 2017.

*Oferta este valabila in exclusivitate persoanelor fizice, pentru comenzile plasate in perioada promotionala mentionata. Nu se poate cumula cu alte promotii si este valabila in limita stocului disponibil.

Detaliile campaniei Internorm HU.PDF


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ferestrele Internorm, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Internorm Ablak Kft., folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: H-2051 Pesta, Biatorbágy, Sasbérc út 1
Telefon: +36 23 920 100
E-mail:
Web: www.internorm.com
Web: www.ablak-internorm.hu
Monostori Gábor
consultant tehnic +36 30 377 1490
   
   
   
Cu mai mult de 17,5 milioane unitati de ferestre produse, Internorm este considerata ca una dintre cele mai prestigioase marci de ferestre din Europa. Datorita experientei acumulate de la fondarea din 1931, firma austriaca este si lider de tehnologie. Produsele Internorm sunt singurele din Europa ce dispun de calificative de casa pasiva de nivelul sapte.
Firma poate fi contactata telefonic in limba engleza, germana sau maghiara.
Denumiri marca: Internorm
Cuvinte cheie:  promotie  promo  fereastra  ferestre  internorm  pasiv  pasive  ferestrele  strat  sticla  comanda  comenzi  februarie  2018