proidea.ro catalog online de informatii produse

Promotie Grundfos - Pompele TPE vin cu 5 ani garantie


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. octombrie 20.

Sisteme inteligente de pompare pentru cresterea performantei sistemului hidraulic

Pompele TPE au o eficienta de neegalat si un numar mare de functii inteligente. Pompele TPE sunt alegerea eficienta pentru pomparea in linie, fiind peste standardul de eficienta din industrie. Motorul respecta cerintele IE5.

Oferim acum 5 ani garantie pentru pompele TPE. Oferta este valabila in perioada 01.07.2017 - 15.12.2017, cu exceptia pieselor de uzura (etansari, rulmenti, inele de garnitura, etc.) care se uzeaza prin utilizare. De asemenea, cei 5 ani garantie se ofera doar pentru pompele produse in anul 2017.

TPE este alegerea perfecta cand ai nevoie de o solutie in linie ce are un motor de ultima generatie si etansare mecanica. Pompele TPE au cuplaj inchis si sunt mai putin sensibile la impuritatile din lichidul pompat comparativ cu o pompa de circulatie cu rotor umed. Aceasta o transforma intr-o solutie mai robusta si mai fiabila.

Pentru a vedea pliantul campaniei faceti clic aici.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre promotia Grundfos - Pompele TPE vin cu 5 ani garantie, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre pompele verticale in linie TPE, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Grundfos Pompe Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013714 sector 1, Bucuresti, str. Tipografilor nr. 11-15, complex S-Park, cladirea A2, etaj 2
Telefon: +40 21 200 4100
Fax: +40 21 200 4101
E-mail:
Web: www.grundfos.ro
Web: ro.grundfos.com
Departament ofertare
   
Gilda Popa
Internal sales Engineer +40 21 200 4139
Ioana Maria Vintonic
Internal sales Engineer +40 21 200 4102
Grundfos este cel mai mare producator de pompe. Marile grupe de pompe sunt: pompele de circulatie pentru incalzire si aer conditionat, ca si pompele centrifugale pentru industrie, alimentare cu apa, apa uzata si dozare. Astazi, Grundfos este liderul mondial si cel mai mare producator de pompe de circulatie din lume, ce acopera aproximativ 50% din piata mondiala, avand o productie anuala de peste 16 milioane de pompe. In afara de pompe, Grundfos produce motoare electrice pentru pompe standard si submersibile, precum si vinde electronice de inalta clasa pentru controlul si monitorizarea pompelor. Produse suplimentare sunt produse in diviziile BioBooster si Lifelink, care sunt noile activitati de business ale companiei. Grundfos a introdus si Blueflux Care, o noua etichetare a tehnologiei ce asigura ca echipamentul este cel mai bun de pe piata.
Denumiri marca: Grundfos
Stire
Noua pompa TPE3 pentru imbunatatirea eficientei sistemului
2015.07.29    
Alte stiri in categoria de produse Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Alte stiri in categoria de produse Pompa, mixer
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  grundfos  tpe  pompa  pompe  verticala  verticale  in  linie  promotie  promotii  5  ani  cinci  garantie