proidea.ro catalog online de informatii produse

Oferta speciala Grundfos pentru hoteluri si pensiuni


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. septembrie 25.

In perioada 20 Septembrie - 20 Decembrie 2017

In perioada 20 Septembrie- 20 Decembrie 2017 Grundfos are o oferta speciala pentru hoteluri si pensiuni:
  • 3 ani garantie la orice tip de pompa de circulatie Magna
  • CADOU: 1 cuptor cu microunde la 3 pompe Magna3 achizitionate
  • audit energetic gratuit.
Magna3 este o pompa de circulatie bazata pe tehnologia MAGNA, testata si verificata in timp, si pe experienta Grundfos in pompe electronice de top pentru aplicatii industriale. Motorul cu magnet permanent, functia AUTOADAPT si convertizorul de frecventa integrat fac inca parte din pachetul MAGNA, dar Grundfos a adaugat noi tehnologii, inovatoare. Rezultatul este o pompa inteligenta, revolutionara care dispune de fiabilitatea de neegalat a tehnologiei Grundfos.

Magna3 inseamna o gama completa de pompe, cu mai mult de 150 de pompe de circulatie, simple si duble, din fonta sau din otel inoxidabil. La pompele duble Grundfos a crescut inaltimea de pompare la maxim 18 m si debitul la 70 m³/h. Magna3 este o pompa de circultie perfect dimensionata pentru orice aplicatie HVAC.In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre oferta speciala pentru hoteluri si pensiuni de la Grundfos, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre pompele de circulatie Magna 3, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Grundfos Pompe Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Pompe de circulatie Magna 3

Gama larga de pompe de circulatie mici, medii si mari, dotate cu echipamente de comunicare si motoare cu turatie controlata electronic pe baza tehnologiei cu magnet permanent (PM) si cu motor cu stator compact. Analizeaza automat sistemul de incalzire, gaseste setarea optima si va continua sa-si adapteze functionarea la modificarile solicitate. Rezultatul este confortul optim si consumul minim de energie. In plus, pompele sunt extrem de flexibile si fiabile, au niveluri reduse de zgomot, viata lunga si nu necesita intretinere. Sunt dotate cu comunicare IR si pot oferi control si monitorizare externa prin module suplimentare. Destinate circularii lichidelor in instalatii de incalzire, sisteme de racire si aer conditionat, sisteme de apa calda menajera. Pot fi de asemenea folosite si in sisteme cu pompe de caldura din sursa geotermala si sisteme de incalzire solara.

Firma
Sediu: RO-013714 sector 1, Bucuresti, str. Tipografilor nr. 11-15, complex S-Park, cladirea A2, etaj 2
Telefon: +40 21 200 4100
Fax: +40 21 200 4101
E-mail:
Web: www.grundfos.ro
Web: ro.grundfos.com
Departament ofertare
   
Gilda Popa
Internal sales Engineer +40 21 200 4139
Ioana Maria Vintonic
Internal sales Engineer +40 21 200 4102
Grundfos este cel mai mare producator de pompe. Marile grupe de pompe sunt: pompele de circulatie pentru incalzire si aer conditionat, ca si pompele centrifugale pentru industrie, alimentare cu apa, apa uzata si dozare. Astazi, Grundfos este liderul mondial si cel mai mare producator de pompe de circulatie din lume, ce acopera aproximativ 50% din piata mondiala, avand o productie anuala de peste 16 milioane de pompe. In afara de pompe, Grundfos produce motoare electrice pentru pompe standard si submersibile, precum si vinde electronice de inalta clasa pentru controlul si monitorizarea pompelor. Produse suplimentare sunt produse in diviziile BioBooster si Lifelink, care sunt noile activitati de business ale companiei. Grundfos a introdus si Blueflux Care, o noua etichetare a tehnologiei ce asigura ca echipamentul este cel mai bun de pe piata.
Denumiri marca: Grundfos
Alte stiri in categoria de produse Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Alte stiri in categoria de produse Pompa, mixer
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  grundfos  oferta  hoteluri  pensiuni  magna  3  magna3  pompa  pompe  circulatie  2017  cadou  gratuit