proidea.ro catalog online de informatii produse

Campania de incalzire 2017 - Cele mai bune pompe de circulatie in case pentru una sau doua familii


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. septembrie 05.

Cumpara 5 pompe si primesti o geaca cadou

"Numai cele mai bune pompe de circulatie sunt potrivite casei mele"
Noi, la Grundfos, auzim mereu aceasta propozitie de la proprietarii de case. Si deoarece dorim sa oferim cea mai buna solutie pentru clientii nostri, am dezvoltat o gama completa de pompe de circulatie de inalta eficienta.

Pompa de circulatie ALPHA3

Avantaje:
 • comunica cu ALPHA READER si cu aplicatia GRUNDFOS GO BALANCE pentru o echilibrare usoara
 • fara blocaje
 • fara functionare la lipsa apa
 • auto-ajustabila - AUTOADAPT gaseste cea mai buna setare a pompei
 • cea mai buna eficienta din clasa ei
 • economii la factura de energie intre 7 si 20%
 • zgomot mai mic in instalatie.
In afara de ALPHA3, Grundfos are in gama si alte pompe eficiente energetic cum ar fi ALPHA2L, ALPHA2 si COMFORT. Pentru a vedea cum pompa de circulatie Comfort furnizeaza apa calda instant la toate robinetele, urmariti clipul de mai jos.


Cumpara 5 pompe si primesti o geaca cadou
Inregistreaza pompele achizitionate de tipul COMFORT PM & COMFORT PM AUTOADAPT, ALPHA2L, ALPHA2 si ALPHA3 in perioada 01.09.2017-15.12.2017 pe site-ul www.alpha-registration.com si primesti o geaca cadou!

In plus, vei avea:
 • 5 ani garantie pentru gama de pompe Alpha
 • consum redus de energie
 • consum redus de combustibil la centrala
 • zgomot redus
 • recuperarea rapida a pretului platit pe pompa
 • consum redus de CO2
 • mai mult comfort.
In plus, oferim de 5 ori pretul platit pe o pompa de tipul Alpha2L 25-40!

Descarca regulamentul campaniei!
Descarca brosura campaniei!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre pompele Grundfos aflete in campania de incalzire 2017, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre pompele Grundfos prezentate in catalog, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Grundfos Pompe Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Pompa de circulatie Alpha3

Alpha3 redefineste functiile pe care o pompa mica de circulatie le poate indeplini. Comunicatia incorporata din noua Alpha3 inseamna echilibrarea hidraulica rapida si usoara a caloriferelor din casa. De aceasta performanta beneficiaza instalatorii, precum si propietarii, oferind economii semnificative la factura de incalzire.
Alpha Reader se ataseaza de noua Alpha3 si foloseste un senzor luminos pentru a citi datele comunicate de pompa si a le trimite catre un smartphone sau tableta.
Instaland aplicatia Grundfos GO Balance app, primesti in timp real valorile debitului necesar pentru diferitele radiatoare din sistem. Utilizatorul este asistat pas cu pas prin intregul proces pentru a echilibra hidraulic toate caloriferele din casa. In plus, Alpha3 ofera fiabilitate de durata, fara blocaje chiar si in cele mai dificile instalatii, precum si cea mai buna eficienta din clasa ei*.


Firma
Sediu: RO-013714 sector 1, Bucuresti, str. Tipografilor nr. 11-15, complex S-Park, cladirea A2, etaj 2
Telefon: +40 21 200 4100
Fax: +40 21 200 4101
E-mail:
Web: www.grundfos.ro
Web: ro.grundfos.com
Departament ofertare
   
Gilda Popa
Internal sales Engineer +40 21 200 4139
Ioana Maria Vintonic
Internal sales Engineer +40 21 200 4102
Grundfos este cel mai mare producator de pompe. Marile grupe de pompe sunt: pompele de circulatie pentru incalzire si aer conditionat, ca si pompele centrifugale pentru industrie, alimentare cu apa, apa uzata si dozare. Astazi, Grundfos este liderul mondial si cel mai mare producator de pompe de circulatie din lume, ce acopera aproximativ 50% din piata mondiala, avand o productie anuala de peste 16 milioane de pompe. In afara de pompe, Grundfos produce motoare electrice pentru pompe standard si submersibile, precum si vinde electronice de inalta clasa pentru controlul si monitorizarea pompelor. Produse suplimentare sunt produse in diviziile BioBooster si Lifelink, care sunt noile activitati de business ale companiei. Grundfos a introdus si Blueflux Care, o noua etichetare a tehnologiei ce asigura ca echipamentul este cel mai bun de pe piata.
Denumiri marca: Grundfos
Stire
Grundfos Alpha3 redefineste functiile pompelor mici de circulatie
2016.07.06    
Noul model de pompa de circulatie Alpha 2 de la Grundfos
2015.09.02    
Alte stiri in categoria de produse Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Alte stiri in categoria de produse Pompa, mixer
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  grundfos  pompe  romania  campanie  incalzire  2017  pompa  circulatie  casa  case  o  una  doua  familie  cumpara  5  cinci  primesti  geaca  cadou  alpha3  alpha2  alpha2l  comfort  pm  autoadapt