proidea.ro catalog online de informatii produse

Creaton a pregatit o oferta speciala dealerilor Creaton


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. septembrie 29.

Promotie valabila in perioada 01.09-19.11.2017

In perioada 01.09-19.11.2017 ne adresam dealerilor Creaton cu conditii speciale de achizitie pentru tigla fabricata in Ungaria, respectiv: Balance, Rapido, Solzi clasici, Rona, Strangfalz.

Tigla Rapido
Tigla ceramica din gama Rapido, imbina traditia cu tehnologia. Datorita dimensiunilor mari, modelul Rapido devine extrem de economic, oferind un raport pret-calitate foarte bun. Modelul Rapido intruneste toate caracteristicile Creaton mandrindu-se cu tehnologia sofisticata de faltuire si fixare care faciliteaza montajul rapid si sigur. Muchiile de rezemare, "ciocurile" de prindere, orificiul pentru cui, precum si aria mare de glisaj din partea superioara, ofera o siguranta si o flexibilitate maxima, de care proprietarii se vor putea bucura zeci de ani, fiind garantata astfel calitatea premium si pastrarea valorii ridicate in timp.

Respectand principiile de productie marca Creaton, tiglele sunt produse din materii prime naturale, garantand astfel durabilitatea si rezistenta acoperisului. Studiile amanuntite referitoare la tehnica fluidelor au demonstrat siguranta peste medie a impermeabilitatii tiglelor Rapido, datorita sistemului perfectionat de falturi.
Solzi Biber
Tigla ceramica Biber Klassik, cu forma sa traditionala, reprezinta frumusetea clasica a naturii conferind acoperisului o nota de personalitate aparte, o distinctie si o functionalitate pe care numai o tehnologie moderna precum cea folosita de Creaton o poate dezvolta. Acest produs se recomanda a fi utilizat atat pentru renovarea cladirilor istorice cat si pentru constructii noi.

Potrivita pentru aproape toate tipurile de acoperis prin forma sa simpla, discreta, dar in acelasi timp extraordinar de eleganta, tigla ceramica Biber Klassik confera acoperisului casei o frumusete clasica. Datorita angobelor de calitate, acoperisul din tigla ceramica Biber Klassik potenteaza liniile armonioase care confera cladirii un aspect deosebit, inlaturand astfel monotonia acoperisurilor standard, adaugand, insa, o functionalitate perfecta si o durabilitate incomparabila cu alte acoperisuri.

Biber mizeaza pe cea mai clasica forma a tiglei din argila: forma de solz sau "coada de castor", forma care isi are originile in vechile acoperisuri din ardezie si care prin imbunatatiri aduse de-a lungul timpului uneste intr-un mod ideal functionalitatea si creativitatea.

Gama noastra "Kera-Bieber" se produce in conformitate cu demonstratul "procedeu de coacere de inalta temperatura" ceea ce permite obtinerea suprafetei exclusive, mate si stralucitoare, dar si a colorarii in masa. Terminatia rotunda reprezinta cea mai populara forma de placa de argila arsa folosita pentru modele simple, dar in acelasi timp extraordinare de o frumusete clasica. Datorita suprafetelor curbe realizate din tigla de tip solz, acoperisul Kera Biber de la Creaton, confera o eleganta aparte cladirilor cu o arhitectura deosebita.

Tigla tip solzi este ideala pentru executarea unor acoperisuri complexe sau la refacerea unor acoperisuri existente. Acest tip de tigla ofera posibilitati multiple in realizarea unui acoperis, indiferent de zona geografica. Mai mult decat o solutie eficienta realizarea unui acoperis perfect si durabil din punct de vedere al functionalitatii, tigla Biber este un element indispensabil pentru punerea in valoare a partii estetice a fiecarei cladiri, indiferent de tipul de arhitectura pe care il reprezinta.

Tigla Balance
Tigla ceramica Creaton are in compozitie doar materii prime naturale: apa, aer, pamant. Urmand aceste principii, Creaton dezvolta prin modelul "Balance" dimensiuni total noi ale configuratiei acoperisului, in ceea ce priveste rentabilitatea si designul. Cu un necesar de 8,4 bucati/m², Creaton ofera o tigla care nu numai ca isi dovedeste exemplar calitatile aratand remarcabil de bine, dar care stabileste si noi standarde ale raportului calitate-pret. Tehnica sofisticata de faltuire a modelului Balance atribuie tiglei pe langa calitatea ridicata si designul deosebit, cea mai inalta siguranta, conferind o valoare stabila, de durata a suprafetei acoperisului.

Calitatea de top si proportiile armonioase perfect adaptabile atat suprafetelor mari de acoperis cat si suprafetelor mai reduse, permit un montaj eficient din punct de vedere al costurilor, cea mai inalta siguranta ca rezultat direct al tehnologiei de interconectare si o valoare care se pastreaza in timp.

Pentru ca imaginea este foarte importanta, Creaton a creat modelul "Balance", disponibil intr-o gama variata de culori. Acoperisul capata astfel un aspect placut, adaptabil indiferent de natura constructiei: veche, locuinta moderna sau casa de vacanta. Suprafata unica a tiglei din gama "Balance" este neteda, recunoscuta prin rezistenta sa ridicata la zgarieturi si impact.

In materie de acoperisuri marca Creaton, primul atribut al calitatii este considerat a fi rentabilitatea. Astfel, prin intermediul tiglei ceramice din gama "Balance", cu formatul de 323 x 500 mm se atinge un uimitor raport calitate-pret. Cantitatea minima necasara de numai 8,4 bucati/m² dovedeste rentabilitatea acoperisului realizat din modelul "Balance".

Specialistii in domeniul acoperisurilor recomanda alegerea solutiilor care folosesc materiale de o calitate ridicata si o tehnologie moderna de prelucrare. Creaton propune tigla Balance, o formula unica a echilibrului intre design si functionalitate, in regim de eficienta si durabilitate.

Solicitati oferta de pret pentru produsele Creaton!
Preturile speciale sunt valabile exclusiv dealerilor Creaton!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre tiglele Creaton, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Creaton South-East Europe, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-030857 sector 3, Bucuresti, str. Vulturilor, nr.98, et.6
Telefon: +40 21 269 2174
Fax: +40 21 269 2175
E-mail:
Web: www.creaton.com.ro
Manuel Buturuga
manager vanzari  
   
   
   
Creaton este unul din liderii de piata in zona placilor plane si unul dintre cei mai de seama producatori ai placilor presate din Europa.
Denumiri marca: Creaton
Alte stiri in categoria de produse Tigla pentru acoperis
Alte stiri in categoria de produse Acoperis, fatada
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  creaton  oferta  speciala  oferte  speciale  tigla  tigle  acoperis  acoperisuri  south  sut  east  est  europe  europa  creaton