proidea.ro catalog online de informatii produse

Concurs! Cumpara minimum 2 placi Habito® pana pe 30.11.2017 si poti castiga o bicicleta PEGAS prin tragere la sorti


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2017. octombrie 20.

Campanie desfasurata exclusiv in magazinele Dedeman

Saint-Gobain Rigips® deruleaza campania promotionala "Cu HABITO® renovezi si ai timp sa pedalezi", prin intermediul careia orice persoana, cu varsta minima de 18 ani, care achizitioneaza pana pe 30.11.2017 minimum 2 placi de gips-carton Habito® pe acelasi bon fiscal si completeaza talonul de participare la concurs, poate castiga, prin tragere la sorti, o bicicleta PEGAS.

Campania se va desfasura in limita stocului disponibil exclusiv in magazinele Dedeman participante la promotie pe care le gasiti aici.

Consulta aici regulamentul campaniei sau solicita detalii la Biroul Informatii Clienti din cadrul fiecarui magazin partener din Campanie.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre campania promotionala "Cu HABITO® renovezi si ai timp sa pedalezi", faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre placa Rigips Habito®, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Saint-Gobain Construction Products Romania Srl - Rigips Business Unit, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Rigips Habito® placa gips-carton cu tocatura de fibra de sticla si adaos polimeric

Habito® este o placa cu performante ridicate (tip DFRI conform cu EN520), ce contine tocatura de fibra de sticla in miezul de ipsos si fete rezistente din hartie speciala, facilitand fixarea elementelor de mobilier, a echipamentelor multimedia, aparatelor electrocasnice, galeriilor de perdele, cuiere, rafturi sau a altor sarcini direct pe suprafata placii, fara a le prinde de structura metalica si fara a avea nevoie de dibluri, ancore expandabile sau alte piese de fixare. Dimensiunile standard ale placi: 12,5mm / 1200 mm / 2000/2600mm. Pentru montajul placilor Habito® pe structura metalica se utilizeaza suruburile HartFix.
Placa se poate folosi si in compartimentari cu rol de protectie la foc, cu o rezistenta mecanica ridicata a suprafetelor rezultate. Se vor utiliza in constructii la interior, in spatii cu RH<70% si temperatura <50°C. Constructiile realizate se vor proiecta si executa conform normelor in vigoare si recomandarilor producatorului.


Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5751
Telefon: +40 21 207 5750
Fax: +40 21 207 5752
E-mail:
Web: www.rigips.ro
   
   
   
   
   
   
Rigips, prezenta pe piata romaneasca din 1994, a reusit sa-si construiasca o reputatie solida prin diversitatea si calitatea ridicata a produselor si solutiilor inovatoare destinate amenajarilor interioare, ca si prin locul central pe care il ocupa clientul in sistemul sau de valori. Saint-Gobain Construction Products Romania – Rigips BU este acreditata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 produce si comercializeaza numai produse certificate EU fiind in prezent unul dintre liderii firmelor de profil din Romania.
Denumiri marca: Rigips
Stire
Placa revolutionara Habito® pentru suspendare mobilier si izolare fonica
2017.01.25    
Alte stiri in categoria de produse Placa de constructie
Alte stiri in categoria de produse Placa de constructie, produs semifinit, material de baza
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  saint-gobain  saint  gobain  rigips  romania  concurs  promotie  campanie  promotionala  placa  placi  gips  carton  habito  bicicleta  biciclete  pegas  magazin  magazine  dedeman  constructie  constructii  diy