proidea.ro catalog online de informatii produse

Analizorul Multilyzer New Generation - tehnologie profesionala in domeniul analizei gazelor de ardere


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2013. februarie 25.

Super oferta aniversara* Afriso 20 ani in Romania*super oferta aniversara:
Cu ocazia implinirii a 20 de ani de prezenta in Romania prin filiala proprie, va asteptam cu super oferte aniversare la toata gama de analizoare de gaze de ardere.

Acum cu interfata Bluetooth pentru comunicare/operare fara fir prin intermediul unui laptop/palmtop/pc.

Multilyzer New Generation (NG) este un analizor de gaze de ardere de categorie premium, produs exclusiv in Germania. Timpul de raspuns extrem de rapid, autonomia marita, domeniul de utilizare extrem de variat, facilitatile complexe ale soft-ului de operare precum si robustetea deosebita, sunt principalele atu-uri ale noului Multilyzer. Astfel, Multilyzer New Generation preia stafeta de la apreciatul Multilyzer, cel mai vandut analizor portabil de gaze de ardere din Romania.

Multilyzer NG este aparatul ideal pentru aplicatii dintre cele mai variate, pentru echipamente de ardere de orice puteri, cazane conventionale sau in condensatie, cogenerare, combustibili gazosi, lichizi si solizi, peleti etc. Aparatul beneficiaza de un gabarit extrem de redus si o conceptie ultra compacta, unitara, fara module externe care ar necesita atentie deosebita si timp irosit pentru conectari/asamblari. In premiera absoluta pentru aceasta clasa de analizoare, aparatul poate fi dotat cu pana la 6 senzori electrochimici (O2, CO, COHIGH, NO, SO2, NO2).

Multilyzer NG este certificat de catre TÜV SUD dupa noile norme europene EN 50379-2 ce reglementeaza aparatura de masura si control ce poate fi utilizata oficial la echipamentele de ardere, incepand cu data de 01.03.07 in Comunitatea Europeana.

Ecranul generos dimensionat permite urmarirea confortabila a 5/10 valori simultan, ce pot fi afisate in ordinea setata de utilizator (macro-uri de masurare), chiar si in conditiile unui iluminat ambiental extrem de intens respectiv intunecos, gratie contrastului puternic. Datele sunt transmise direct din programul de masurare sau din blocurile de memorie catre imprimanta, fara fir, prin portul IR. Valorile pot fi urmarite si grafic, prin intermediul diagramei arderii combustibililor gazosi si lichizi. De asemenea, soft-ul de cautare electronica a centrului curentului permite determinari precise si in cazul cosurilor de evacuare de diametre mari. Suplimentar, aparatul este dotat standard cu port USB sau optional cu Bluetooth pentru transferul si prelucrarea datelor pe PC.
De un real folos este calculul eficientei arderilor in condensatie, raportata la puterea calorifica inferioara combustibilului, precum si determinarea punctului de roua, in scopul identificarii momentului de atingere a regimului de lucru in condensare.

Pentru o utilizare cat mai eficienta si corecta, aparatul dispune de un program de autodiagnoza si control, cu afisarea starii celulelor electrochimice. S-a acordat o atentie deosebita protejarii acestor celule si a prelungirii duratei lor de viata prin intermediul softului de supraveghere a depasirii valorilor limita si a pompei suplimentare de curatare, cu functionare complet independenta de pompa principala de prelevare. Aparatul dispune de senzori externi interschimbabili pentru temperatura aerului de combustie si a gazelor de ardere, de asemenea de senzor intern pentru monitorizarea si compensarea dinamica a variatiilor de temperatura a mediului ambiental de lucru. Tinand cont si de manovacuumetrul integrat (-150...+150 mbar) cu care pot fi determinate presiuni/depresiuni/Δp pentru orice medii gazoase (inclusiv metan), aparatul devine un instrument multifunctional, cu posibilitate de upgrade ulterior pentru diverse alte functii si aplicatii in domeniul echipamentelor HVAC. Este disponibila o gama variata de senzori si accesorii optionale, avand avantajul compatibilitatii cu toate celelalte aparate portabile AFRISO.
Marimi masurate: O2, CO, NO, SO2, temperatura gaze arse, temperatura aer combustie, tiraj in cos, Δp.
Marimi calculate: CO2, NOx, exces de aer, randament, eficienta arderii in condensare, punct de roua, pierderi, viteza si debitul gazelor arse in cos.

Analizorul de gaze de ardere Multilyzer New Generation poate fi dotat optional, in plus fata de interfata USB (dotare standard), cu modul pentru comunicare fara fir intre analizor si PC/Laptop/Pocket PC. In acest fel analizorul poate fi operat si supravegheat confortabil de la distanta, wireless, usurand reglajele la echipamente mari de ardere, acolo unde distanta mare intre punctul de prelevare a gazelor (unde se gaseste analizorul de gaze) si arzator (unde se efectueaza reglajele) nu permite utilizarea analizoarelor conventionale. O singura persoana poate astfel sa urmareasca in timp real valorile emisiilor la cos si sa efectueze si reglajele necesare la arzator.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre analizoarele de gaze de ardere Afriso, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei AFRISO-EURO-INDEX Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-050881 , Bucuresti, bd. Tudor Vladimirescu, nr. 45A, sector 5
Punct de lucru: RO-900415 , Constanta, str. Primaverii, nr. 69A
Punct de lucru: RO-300642 Timis, Timisoara, calea Aradului, nr. 48
Telefon: +40 31 401 1034
Telefon: +40 31 401 1326
Telefon: +40 21 410 0702
Fax: +40 21 410 0712
E-mail:
Web: www.afriso.ro
Web: www.analizoaredegaze.ro
Camelia Deschu
product manager  
   
   
   
   
   
   
   
   
Din 1869 AFRISO produce in Germania aparatura de masura si control - de la manometre pana la modernele analizoare portabile de gaze de ardere portabile si analizoare stationare. AFRISO ofera solutii germane complete in domeniul incalzirii, industriei si protectiei mediului. Sunt prezenti in Romania din 1992 prin filiala proprie cu o echipa de 200 de persoane - vanzari, productie, unitate service si laborator metrologic. Compania detine laborator propriu etalonari manometre si analizoare de gaze de ardere, dotat si organizat de catre producatorul mijloacelor de masurare la standardele proprii din Germania. Autorizare B.R.M.L. si acreditare RENAR.
Denumiri marca: AFRISO, AFRISO-EURO-INDEX
Alte stiri in categoria de produse Aparat de masurat
Alte stiri in categoria de produse Aparat de masurat, unealta de mana, protectia muncii
Alte stiri in categoria de produse Unelte
Cuvinte cheie:  afriso  analizor  analizoare  gaze  analizei  gazelor  ardere  multilizer  multylizer  manomentru  manomentre  ng  new  generation  afriso  euro  index  profesionala  oferta  aniversara*  Romania