proidea.ro catalog online de informatii produse

Aparat de masurare-control Walchem WebMaster WIND 12

WebMaster WIND - aparat de masura-control pentru aplicatii industriale de tratare a apei la tunuri de racire, piscine, statii de tratare si epurare a apei, la industria bauturilior. Caracteristici: functii complete de transmitator, PLC, datalogger si auto-dialer intr-un pachet robust cu grad de protectie NEMA 4X (IP65); vizualizarea datelor actuale se intampla prin web browser; fara programare sau reprogramare de PLC - toate modificarile se pot executa prin intermediul web browser-ul utilizat. Optiuni module de comunicatii: Ethernet, USB, modem pentru linie de telefon fix, modem GSM. Intrari pentru sonde: pH, REDOX, conductibilitate, clor rezidual liber, dioxid de clor, ozon, conductibilitate fara electrozi, acces direct si achizitii date de la distanta (prin retea LAN sau modem), notificare de alarma prin sms, email sau prin relee de alarma, raport despre starea sistemului prin email, comunicare cu sisteme de automatizare (SCADA) cu ajutorul protocolului TCP/IP, gradul de protectie NEMA 4X si certificatele UL/CSA/CE asigura folosirea aparatului in cele mai tari medii industriale.
Firma
Sediu: RO-535800 Harghita, Vlahita, str. Gábor Áron nr. 43, ap. 4
Telefon: +40 26 624 6038
Fax: +40 26 624 6038
E-mail:
Web: www.propump.ro
Sándor Berki
administrator +40 74 257 5219
   
   
   
Fisier descarcabil
 
 
Stire
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Profilaxis Pump & Control Srl
2013.02.21    
Cerere de informatii si oferta de pret

Apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.

 
Alte produse in grupa de catalogare Echipamente pentru piscina
Cuvinte cheie:  aparat  masurare  control  walchem  webmaster  web  master  wind  12  profilaxis  pump  control
Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.