proidea.ro catalog online de informatii produse

Walled Panels: Noul panou decorativ 3D - Hematite model 5


2017. octombrie 02.

O solutie proaspata, contemporan-geometrica si eleganta

Panourile decorative tridimensionale Model 5 Hematite din ipsos, inspiratia de care este nevoie pentru realizarea unui "perete-accent" perfect pentru: sali de conferinte, restaurante, hoteluri, muzee, sali de evenimente si inclusiv pentru infrumusetarea caselor particulare. Panourile 3D Hematite reprezinta o solutie proaspata, contemporan-geometrica si eleganta, adaugand spatiului acea atingere deosebita de rafinament, farmec si personalitate. Dupa montarea pe perete, panourile 3D se vopsesc in culoarea dorita.

Caracteristici:
  • compozitie: ipsos
  • dimensiuni: 60 cm x 60 cm/panou
  • grosime: 4,2 cm
  • greutate: 8,5 kg/panou
  • ambalaj: 2 panouri/cutie
  • suprafata: 0,72 m²/cutie
  • greutate: 17 kg/cutie (poate varia cu ± 0,5 kg/panou)
  • toleranta de dimensiune 5 mm.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre panoul decorativ tridimensional Hematite model 5, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Walled Panels, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-410676 Bihor, Oradea, str. Nufarului nr.128
Telefon: +40 37 110 3040
Mobil: +40 73 236 3777
E-mail:
Web: www.walledpanels.com
Departament vanzari
   
   
   
   
SC Top Escaiola Srl este o companie tanara si dinamica, producatoare de panouri decorative tridimensionale din ipsos sub brandul comercial WALLED PANELS. Panourile decorative 3D din ipsos sunt o inovatie arhitecturala si de design interior care imbraca spatiul cu personalitate si stil, dand viata peretilor, conferind oricarei incaperi un efect vizual fascinant prin designul specific - fie acesta modern, clasic, vintage sau contemporan. Pe langa caracteristicile estetice extraordinare, rolul panourilor 3D din ipsos este completat de multiple avantaje precum: reglarea microclimatului interior, izolatia incaperilor si implicit economia de energie, sunt rezistente la foc si ofera izolatie fonica. Superbe si practice, panourile 3D din ipsos ofera rezultate de exceptie, pereti tridimensionali unici si cu personalitate, care arata ca sculptati.
Denumiri marca: WALLED PANELS
Cuvinte cheie:  walled  panels  top  escaiola  srl  panou  panouri  3D  ipsos  perete  pereti  tridimensional  tridimensionali  model  5  hematite  decorativ  decorativi  accent  restaurante  hoteluri  sali  sala  evenimente  conferinta