proidea.ro catalog online de informatii produse

VTS intra in "Zona Verde" - Volcano si Wing echipate cu motoare EC eficiente din punct de vedere energetic


2017. septembrie 06.

Descopera motoarele EC eficiente energetic de la VTS

Motoarele utilizate in industrie au o pondere semnificativa in consumul global de energie electrica. Aceste valori sunt atat de mari incat nu numai utilizatorii de motoare care acopera costul energiei, ci si parlamentele din multe tari sunt interesati de reducerea acestora. Uniunea Europeana a publicat reglementari corespunzatoare, impunand obligatia de a folosi mecanisme din ce in ce mai eficiente pentru producatorii de dispozitive electrice.

Dispozitivele dovedite vin acum cu o inima noua
Inima fiecarei unitati de tratare a aerului este un ansamblu ventilator, adica un rotor ventilator actionat de un motor. Acesta decide cu privire la parametrii principali ai functionarii dispozitivului. Inginerii VTS, in timp ce isi valorifica experienta de productie si exploatare pe termen lung optimizata in termenii aerodinamicii, forma rotorului axial Volcano si rotorul radial din Wing, asigura maximizarea eficientei. Eficienta ridicata, obtinuta pe ventilator, a fost combinata cu economisirea de energie, care rezulta din utilizarea motoarelor EC de inalta performanta.

Care sunt caracteristicile motoarelor EC?
Este un motor cu comutare electronica, fara curent, fara perii, avand bobinele in stator si magnetii permanenti ai rotorului. Datorita eliminarii periilor - o parte supusa uzurii rapide - motoarele electrice DCEC, cunoscute si ca motoare comutate electronic, sunt recunoscute ca fiind cele mai durabile si mai fiabile unitati create vreodata. Principalele avantaje ale motorului fara perii sunt durabilitatea excelenta si fiabilitatea pe baza eliminarii periilor, care provoaca cele mai multe accidente. Singurele elemente mecanice mobile ale motorului sunt rulmentii. Prin eliminarea periilor motorul EC a devenit mai silentios si a obtinut o eficienta mai mare. Eliminarea periilor face ca acum rulmentii sa ramana singurele parti considerate ca fiind potential supuse procesului de uzura in intregul motor EC.
Motoarele EC sunt motoare cu curent continuu comutate electronic fara perii. Motoarele EC sunt caracterizate prin:
 • mai putin consum de energie in comparatie cu unitatile de curent alternativ
 • eficienta mai mare intr-o gama larga de performanta
 • durabilitate mai mare
 • costuri de intretinere scazute
 • functionare silentioasa la turatii ridicate
 • reglarea neteda prin intermediul semnalului de 0-10 volti al protocolului MODUBS RTU
 • dimensiuni fizice mai mici la aceeasi capacitate.

Eficienta mai mare in intreaga gama de reglementari in comparatie cu motoarele de curent alternativ:
 • durabilitate excelenta
 • costuri minore de intretinere
 • functionare silentioasa la viteze mari de rotatie
 • reglarea neteda a eficientei prin intermediul semnalului 0-10V DC sau MODBUS RTU.
Acum preturi mai mici pentru toate unitatile echipate cu motoare EC!
Verificati preturile mai mici pentru aerotermele Volcano si perdelele de aer Wing. Alegeti solutia eficienta, silentioasa si economisirea de bani.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre aerotermele Volcano si perdelele de aer Wing, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VTS Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Aeroterma Volcano VTS EuroHeat

Aeroterma Volcano este rezultatul muncii unor specialisti si proiectanti experimentati si de aceea VTS poate oferi clientilor sai un produs de cea mai inalta calitate. Aceasta este in principal proiectata pentru cladiri spatioase si foarte spatioase. Volcano poate indeplini cerintele celor mai pretentiosi utilizatori, fara a implica costuri ridicate. Aeroterma Volcano ofera un confort deosebit in spatiile in care este dificil de mentinut un nivel corespunzator al temperaturii. Aerotermele Volcano fac parte din noua generatie de echipamente ce combina solutiile tehnice inovatoare cu formele de design modern. Carcasa usoara si perfect executata are forma unui diamant, perfect prin simplitatea sa. Caracteristicile echipamentului sunt accentuate de selectia de materiale folosite si de forma aerodinamica a grilelor de directionare a aerului.

Firma
Sediu: RO-060028 sector 6, Bucuresti, Str.Splaiul Independentei nr.287, et.4
Telefon: +40 31 425 4455
Fax: +40 31 425 4456
E-mail:
Web: www.vtsgroup.ro
Web: www.vtsgroup.com
Cosmin Radulescu
director general +40 73 454 4123
   
   
   
   
VTS isi are inceputurile in Polonia, fiind la origini un consortiu olandezo-polonez. Din 1989, VTS evolueaza si isi extinde aria de acoperire in Europa de Sud-Vest, cu predilectie, deschizand birouri si in China, Dubai sau India. In prezent, functioneaza 54 de birouri VTS in toata lumea, deservind un numar de 14 tari, de pe 4 continente.
VTS este reprezentata in Romania din 2008, punand la dispozitia clientilor de pe piata romaneasca o echipa de vanzari profesionista, departament de Logistica si Operatiuni, Service pentru asigurarea garantiei, dar si aplicatiilor speciale.
Denumiri marca: VTS
Stire
VTS BIM - O noua abordare a modelelor digitale ale unitatilor de tratare a aerului
2017.06.08    
Noile aeroterme Volcano
2016.11.23    
Noua perdea de aer VTS Wing
2016.05.25    
Cuvinte cheie:  vts  romania  srl  volcano  aeroterma  aeroterme  termoventilator  termoventilatoare  wing  ving  perdea  perdele  aer  sistem  sisteme  incalzire  motor  motoare  ec  eficient  eficiente  energetic  energetice