proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul kit de udare prin picurare de la Valrom


2012. septembrie 24.

Avantaje chiar si fara apa sub presiune sau electricitate


IrriGo, produs de Irritec & Siplast, este noul kit "Gata de utilizare" pentru irigare prin picurare. Acesta permite ca apa si nutrientii sa fie distribuiti in mod egal aproape de radacinile fiecarei plante, imbunatatind recolta atat in ceea ce priveste calitatea cat si cantitatea.
Kitul "IrriGo" este rezultatul cercetarii, dezvoltarii si experientei companiei Irritec & Siplast Italia - Departamentul agricol, care l-a conceput in asa fel incat sa se asigure o instalare, utilizare si intretinere usoara, fara cerinte speciale privind aptitudinile profesionale ale utilizatorului.
IrriGo face disponibila, pentru toata lumea,una dintre cele mai bune tehnologii de microirigare, la un cost foarte mic, care ofera avantajele sale chiar si fara apa sub presiune sau electricitate.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre Kit-ul de udare prin picurare, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Valrom Industrie Srl folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-062204 , Bucuresti, Bdul. Preciziei, nr 28, sector 6
Telefon: +40 21 317 3800
Telefon: +40 37 212 2001
Telefon: +40 31 711 1313
Fax: +40 21 317 3810
E-mail:
Web: www.valrom.ro
   
   
   
   
   
   
   
Valrom produce si comercializeaza sisteme de produse pentru retelele de alimentare cu apa rece, de gaz si de canalizare, sisteme de filtrare, stocare si pompare a apei, separatoare de grasimi si de hidrocarburi, sisteme sanitare si de incalzire, oferind calitate, siguranta si eficienta.
Denumiri marca: WaterKIT, GasKIT, KompactKIT, DrainKIT, StockKIT, EasyKIT, SafeKIT, PexKIT, SolarKIT, AlpexKIT, RandomKIT, PluviKIT, ExpertKIT, ExpertKIT out
Alte stiri in categoria de produse Sistem de irigare
Alte stiri in categoria de produse Amenajare exterioara si peisagera
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  valrom  kit  udare  picurare  sistem  irigare  fara  apa