proidea.ro catalog online de informatii produse

Tencuiala Ceresit CT 174 Machine: modul inteligent de a tencui


2017. iulie 06.

Tencuiala decorativa siliconico-silicatica cu aplicare mecanizata

Tencuiala Ceresit CT 174 Machine este o tencuiala decorativa siliconico-silicatica, care combina beneficiile tencuielii silicatice si ale tencuielii siliconice. Este permeabila la vapori, cu grad scazut de absortie a apei si rezistenta ridicata la murdarie si conditii atmosferice. Tencuiala Ceresit CT 174 Machine este recomandata ca strat de finisare a fatadelor in cadrul sistemelor termoizolante Ceresit Cheretherm, cat si ca finisaj pe tencuieli minerale clasice, atat la exterior cat si la interior.

Ceresit CT 174 Machine se aplica pe suprafete fara denivelari, care au fost amorsate in prealabil cu Ceresit CT 16 - vopsea grund, aplicata in varianta manuala sau mecanizata.
 
Avantajele tencuielii CT 174 Machine:
 • mai putini pasi de aplicare: nu trebuie creata structura manual, fara driscuire
 • economie de timp
 • proces de aplicare accelerat: 500-600 m² pe zi, cu 3 aplicatori in loc de 100-150 m², cu min. 4 aplicatori
 • consum scazut, aprox. 1,7 kg/m²
 • pierderi minime de material
 • economisire semnificativa a costului fortei de munca
 • aspect uniform: structura omogena foarte apropiata de tencuiala veche tip "praf de piatra"
 • eliminarea riscului de imbinari vizibile intre nivelurile de schela
 • eliminarea completa a golurilor dintre pietre, ceea ce confera si rezistenta crescuta la solicitari mecanice si intemperii
 • posibilitatea de realizare a micilor reparatii in caz de lovire sau greseli de aplicare
 • poate fi aplicata la temperaturi intre +5 si +30°C
 • produs perfect pentru proiecte mari si mici.
La nivel national, Henkel Romania a specializat echipe pentru aplicarea tencuielii decorative mecanizate Ceresit CT 174 Machine.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre tencuiala mecanizata Ceresit CT 174 Machine, faceti click pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Henkel Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-014134 sector 1, Bucuresti, str.Daniel Danielopolu nr.4-6
Scoala Herastrau Business Center
Telefon: +40 21 203 2600
Fax: +40 21 203 2655
E-mail:
Web: www.ceresit.ro
Alina Seitan
manager tehnic  
Departamentul de relatii clienti
  +40 21 203 2692
   
Henkel Romania a fost infiintata in 1994 ca filiala a companiei Henkel Central Eastern Europe si are in prezent peste 500 de angajati, iar portofoliul sau cuprinde peste 30 de marci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenti, adezivi comerciali si profesionali pana la tehnologii. In ceea ce priveste divizia de Adezivi, Henkel detine in acest moment in Romania trei unitati de productie pentru adezivi de constructii (Ceresit), langa Bucuresti, in Pantelimon, la Campia Turzii (jud. Cluj) si in orasul Roznov (jud. Neamt). Din perspectiva investitiilor locale, anul aniversar 2014 a debutat cu o noua investitie in fabrica din Campia Turzii, in valoare de 1 milion de EUR, pentru o noua linie de tencuieli decorative si amorse. Valoarea totala a investitiilor Henkel in capacitati de productie locale depaseste suma de 46 milioane de EUR. O parte dintre aceste investitii au fost realizate si cu finantare europeana in cadrul programelor de dezvoltare regionala, avand ca scop relansarea economica si sociala a regiunilor unde s-au realizat, pe baza principiilor de dezvoltare durabila, precum generarea de noi locuri de munca, eficienta energetica a investitiilor, dezvoltarea durabila etc.
Denumiri marca: Ceresit, Thomsit, Moment, Super Attak, Loctite, Teroson
Alte stiri in categoria de produse Tencuiala de finisaj
Alte stiri in categoria de produse Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  henkel  ceresit  ct174  ct  174  machine  mecanizata  mecanizate  tencuiala  tencuieli  decorativa  decorative  siliconico  ciliconica  silicatico  silicatica  siliconico-silicatica  aspect  praf  piatra  Tencuiala